„Hacker Games: Kaunas“ kūrėjų žaidynės. Tiesioginė finalo transliacija | Kas vyksta Kaune

„Hacker Games: Kaunas“ kūrėjų žaidynės. Tiesioginė finalo transliacija

Organizatorių nuotr.

Visą savaitgalį daugiau kaip 200 kauniečių ir Kauno svečių darbavosi didžiausiose šalyje kūrybinėse dirbtuvėse-konkurse „Hacker Games: Kaunas“. Portalo „Kas vyksta Kaune” skaitytojams 16 val. siūloma tiesiogiai stebėti finalą internetu.

Susibūrę į komandas, jie kūrė produktus ir prototipus programinės įrangos, techninės įrangos, žaidimų ir medijų kategorijose. Kviečiame stebėti per kovo 10-12 d. savaitgalį sukurtų darbų pristatymus ir nugalėtojų apdovanojimus.

Finaluose pristatoma 13 techninės įrangos, 13 žaidimų, 4 susikertančių medijų ir 17 programinės įrangos projektų.

„Hacker Games“ yra vadinamasis „hakatonas“, t.y. 48 val. trukmės dirbtuvės-konkursas. Tokių renginių pradžioje dalyviai pristato savo idėjas ir suformuoja komandas, tuomet visą savaitgalį kuria savo produktų prototipus. Renginio organizatoriai – VšĮ „Versli Lietuva“, „Startup Lithuania“ komanda ir „KTU Startup Space“ inkubatorius – tikisi, kad bent dalis komandų savo sukurtus projektus tęs ir pasibaigus renginiui bei galbūt juos pavers inovatyviais verslais.

„Hacker Games“ renginių ciklas vyksta nuo 2015 m. rugsėjo, šie hakatonai Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje kaskart sutraukia šimtus inžinierių, programuotojų, dizainerių, naudotojo patirties, rinkodaros, verslo plėtros ir kitų sričių specialistų.

„Hacker Games: Kaunas“ šįkart remia ir mentoriais bei idėjomis palaiko tokios įmonės ar organizacijos kaip „TeleSoftas“, „GameInsight“, „Nebula Cluster“, taip pat „TutoTOONS“, „Lemona“, „Elseta“, „SEO Helis“, „TransferGO“, „Kas vyksta Kaune“, KTU, „Monster Energy“, „Limo by Granini“ ir kiti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA