Vienas įtariamasis nužudymu ir pagrobimu atvežtas prie nusikaltimo duobės | Kas vyksta Kaune

Vienas įtariamasis nužudymu ir pagrobimu atvežtas prie nusikaltimo duobės

„Rinkos aikštė“ nuotr.

Praėjusį sekmadienį iš namų Plungėje į Vilnių važiavusios, greitkelyje pagrobtos, o po to ir nužudytos Ievos Strazdauskaitės palaikai buvo užkasti Kėdainių rajone esančiame miške, maždaug 30 km nuo vietos Jonavos rajone, kur nusikaltėliai buvo palikę jos automobilį.

Vietą, kurioje paslėpė palaikus, nurodė patys įtariamieji, kuomet buvo sulaikyti ir apklausti. Žudikai ar jų bendrininkai iškasė dvi duobes. Nuo pamiškės keliuko iki pirmosios duobės – mažiau nei dešimt metrų, iki antrosios – maždaug trisdešimt. Vietoje budi policijos pareigūnai.

Pirmasis įtariamasis šioje byloje jau davė parodymus vietoje, kurioje buvo užkastas merginos kūnas. Juodą Kriminalinės policijos autobusiuką su įtariamuoju viduje atlydėjo du policijos pareigūnų ekipažai. Įtariamasis buvo atvežtas kiek daugiau nei prieš valandą, parodymus davė maždaug dvidešimt minučių.

Įtariamojo rankos buvo surakintos antrankiais. Antrankiai – grandine pritvirtinti prie vieno iš kaukėtų pareigūnų.

Vakar Kauno teritorinės darbo biržos Kėdainių skyriuje suimtas jaunuolis ne tik nuvedė tyrėjus prie abiejų duobių, bet ir parodė kelias kitas vietas šalia Kėdainių esančio Daukšių aerodromo miškelyje, galimai susijusias su nusikaltimu.

Išsyk po parodymų davimo įtariamasis juodais plaukais buvo įsodintas atgal į autobusiuką ir išvežtas.

Žmogžudystę tiriantys pareigūnai iki šiol ieško naujų įkalčių toje vietoje, kur buvo paslėptas merginos kūnas.

Kol kas apklaustas tik vienas iš įtariamųjų. Nusikaltimo vietoje temstant pasirodė ir „Aro” pareigūnai.

I. Strazdauskaitės nužudymu įtariami šeši asmenys. Šiandien buvo paviešinta informacija, kad dalis jų – kėdainiečiai, likusieji – marijampoliečiai.

[susije_video kurie=””]

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA