Skaitytojai: pasidomėkite, Kauno „Akropolyje” kilo gaisras | Kas vyksta Kaune

Skaitytojai: pasidomėkite, Kauno „Akropolyje” kilo gaisras

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Vėlyvą kovo 11-osios vakarą Kaune sukeltos didelės ugniagesių pajėgos, kurios vyko į prekybos centrą „Akropolis“, nes buvo pranešta apie degantį automobilį.

[galerija kiek=”4″]

Pranešama, jog šeštadienį, 23:09 val. bendrajame pagalbos centre bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Kaune, Karaliaus Mindaugo pr. 49 PC „Akropolis“ aištelėje 3-iame aukšte dega automobilis.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai, matantys gaisro gesinimo darbus iš arti praneša, kad visa prekybos centro „Akropolis“ daugiaaukštė aikštelė paskendo dūmuose. Informuojama, kad užsidegė automobilis „Audi“.

Pirminiais duomenimis, žmonės nenukentėjo. Manoma, kad gaisras įsiplieskė automobilio priekinėje dalyje, tik jam pajudėjus iš stovėjimo vietos.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas, pasidalinęs detalesne informacija apie kilusį gaisrą, piktinosi apsaugininkų darbu.

„Degė priekinė automobilio „Audi 80“ dalis. Variklio skyrius liepsnojo atvira liepsna. Su draugu čiupę „Akropolio“ gesintuvus bandėme užgesinti įsiplieskusį gaisrą. Noriu labai pasipiktinti prekybos centro apsaugos darbuotojų darbu. Jų veiksmuose matėsi baisus nesusidirbimas ir priešgaisrinių žinių stoka. Užuot čiupę papildomus gesintuvus ir padėję užgesinti žmogaus automobilį, jie pasimetė ir stovėjo kviesdami per raciją pagalbą. Užuojauta žmogui, kuris liko be automobilio“, – pasakoja kilusį gaisrą padėjęs likviduoti kaunietis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA