Kauno klinikose užgeso stipriai sužaloto berniuko gyvybė | Kas vyksta Kaune

Kauno klinikose užgeso stipriai sužaloto berniuko gyvybė

delfi.lt 2017/03/09 15:03
Archyvas / Kas vyksta Kaune nuotr.

Kauno klinikose naktį užgeso penkiamečio iš Vilkaviškio rajono gyvybė. Prieš metus vaikas į Kauno klinikas buvo atvežtas itin kritinės būklės, ant jo kūnelio buvo daugybė kraujosruvų.

Tąkart sakyta, kad medikų išgelbėtas baisius sužalojimus patyręs keturmetis visam gyvenimui liks neįgalus. Nors gydytojai buvo šimtu procentu įsitikinę, kad vaikas sumuštas, teisėsauga patikėjo mamos ir patėvio versija, kad vaikas nukrito nuo laiptų.

Ketvirtadienį popiet Kauno klinikų atstovai patvirtino, kad vaikas naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį mirė. Klinikų atstovai prašo gerbti artimųjų privatumą ir negali suteikti daugiau informacijos.

Prieš metus ši keturmečio iš Vilkaviškio rajono nuotrauka apskriejo žiniasklaidą. Ši istorija priminė ir tragediją Kėdainių radjone, kur patėvis įtariamas keturmečio užmušimu. Skirtumas tik tas, kad pirmu atveju vaiko gyvybę pavyko išgelbėti.

Ją pamačius medikams nekilo abejonių „Jis buvo gal kiek mažiau sudaužytas ir sumuštas nei vaikas iš Kėdainių. Nors tėvai visą laiką teigė, kad jis nukrito nuo laiptų. Šio vaiko sužalojimai labai panašūs į amžiną atilsį iš Kėdainių, kiek pamenu, ypatingai odoje, viso kūno mušimai. Antra, jei gerai pamenu, vaikas į Vilkaviškio ligoninę atvežtas, kada jau pradėjo trikti sąmonė. Sumušimai buvo pakankamai panašūs, tik antram vargšeliui nepasisekė“, – prieš kiek daugiau nei mėnesį DELFI sakė Kauno klinikų Vaikų ligų klinikos vadovas profesorius Rimantas Kėvalas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA