Pirmoji Varnių tilto rekonstrukcijos diena: gatvėse – spūstys ir avarijos | Kas vyksta Kaune

Pirmoji Varnių tilto rekonstrukcijos diena: gatvėse – spūstys ir avarijos

"Kur stovi policija Kaune" nuotr.

Ketvirtadienį pradėta Varnių tilto rekonstrukcija Kauno vairuotojus privertė strigti spūstyse arba ieškoti kitų kelionės maršrutų. Tiesa, paieškos laimingai baigėsi ne visiems – mieste formuojasi spūstys ir vyksta eismo įvykiai.

Kaip praneša portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai, Jonavos gatvėje bei aplinkkelyje eismas šiuo metu visiškai sustojęs. Dėl to kaltas ne tik Varnių tilto remontas, bet ir čia įvykusios avarijos.

Vairuotojų teigimu, aplinkkelyje eismą pristabdo keturių automobilių avarija, įvykusi antroje juostoje. Panašūs eismo įvykiai fiksuoti ir Jonavos gatvėje ties parduotuve „Šilas“ bei Nuokalnės gatvėje važiuojant link Varnių tilto. Aplinkkelyje esantys vairuotojai turėtų būti itin kantrūs, mat susiformavusi spūstis siekia net Muravos sankryžą.

Policijos pareigūnai portalą „Kas vyksta Kaune“ taip pat informavo, jog buvo gautas iškvietimas į techninį eismo įvykį Islandijos plente ties įvažiavimu į Kauno aplinkkelį, kuriame dalyvavo „Nissan“ ir „Ford“ markių automobiliai, tačiau sužalotų asmenų nėra.

Vairuotojai ragina kelionėms rinktis kitus maršrutus, o jeigu to padaryti negalima – būti kantriems.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA