Avarijos aplinkkelyje liudininkai: galvojau, kad keleiviai jau bus reanimacijoje | Kas vyksta Kaune

Avarijos aplinkkelyje liudininkai: galvojau, kad keleiviai jau bus reanimacijoje

Skaitytojo nuotr.

Avarijos mieste nesiliauja, o aplinkkeliu keliaujantiems kauniečiams turbūt teks pasitelkti visą kantrybę.

[galerija kiek=”4″]

Vairuotojai informuoja, jog Kauno aplinkkelyje ties kavine „Tėvynė“ – spūstis, kurios priežastis – keleto automobilių avarija.

Policijos pareigūnai patvirtino, jog 19:44 val. gautas iškvietimas į minėtą vietą, mat čia įvyko trijų automobilių avarijair gali būti sužalotų žmonių.

Socialiniuose tinkluose vairuotojai, važiuojantys pro šalį, fiksuoja avarijos vietą ir dalinasi nuostaba, jog jos dalyviai nukentėjo taip nestipriai. „Smūgis tai žiaurokas buvo į jų automobilį, nebūčiau savo akimis matęs, kad abu gyvi sveiki, sakyčiau, kad keleiviai reanimacijoje ko gero. Antras gimtadienis“, – svarstė įvykio liudininkai.

Kaip portalui „Kas vyksta Kaune“ pasakojo greitosios medicinos pagalbos budinti gydytoja, avarijos dalyviams itin pasisekė, mat iš keturių žmonių, kuriems prireikė medikų pagalbos, tik vienas patyrė rimtesnes traumas. Šiuo metu visi sužeistieji gabenami į ligoninę tolimesnei medikų apžiūrai ir gydymui.

Įvykio vietoje vis dar dirba policijos pareigūnai.

Vairuotojai perspėja, jog šiuo metu Kauno aplinkkelyje kryptimi Vilnius – Klaipėda susidariusi kelių kilometrų eismo spūstis.

Tai – ne pirmoji avarija šioje miesto dalyje. Portalas „Kas vyksta Kaune“ jau rašė apie prieš tai aplinkkelyje eismą stabdžiusius eismo įvykius.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA