„Happeak“ drabužių parduotuvė Kaune atšventė dvejų metų gimtadienį | Kas vyksta Kaune

„Happeak“ drabužių parduotuvė Kaune atšventė dvejų metų gimtadienį

Organizatorių nuotr.

Jau antrus metus Laisvės alėjoje įsikūrusi lietuviškų drabužių parduotuvė „Happeak“ pirmąjį pavasario šeštadienį sukvietė būrį svečių ir ypatingai jaukiai paminėjo antrąjį gimtadienį.

[galerija kiek=”28″]

Vos tik pravėrus duris buvo galima jausti, jog visa tai kuria šeima. Ne tik todėl, jog šių išskirtinių drabužių idėjos gimsta tikroje šeimoje, bet ir visa komanda – lyg didžiulė šeima. Parduotuvėje jauku, visada daug juoko bei malonių pokalbių. O praėjusį šeštadienį užsukusiems buvo skirtas ypatingas dėmesys.

Renginio svečius pasitiko parduotuvės vadovė Laura, siūlydama užkandžius, skanėstus bei nuolaidas. O vaikai buvo kviečiami sudalyvauti „kryžiukų-nuliukų” varžybose. Adomas iš radijo stoties „Neringa FM” džiugino lankytojus puikia muzika, kuri tiesiog neleido nustygti vietoje.

Pardavėjos Eglė ir Gerda ne tik pagelbėjo užplūdusiai svečių miniai išsirenkant norimus rūbelius, bet ir žaismingai linksmino  būrį vaikų. Įnirtingose „kryžiukų – nuliukų” varžybose nebuvo pralaimėjusių – visi besivaržę vaikai gavo diplomus, o smagią nuotaiką dar paskanino ir saldėsiais bei įspūdingu „Laroche” tortu.

„Esame be galo laimingi jausdami ir matydami, jog į šią parduotuvę atėję žmonės visuomet išeina su šypsenomis veiduose. Norime, kad visiems būtų jauku, tiek vaikai turėtų savo žaidimų erdvę, tiek tėvaliai jaukiai praleistų laiką užsukę pas mus. Gimtadienis buvo puikus, o už tai labiausiai padėkoti norime visiems mūsų draugams, klientams bei parduotuvės sielai Laurai ir jos vyrui Mariui. Jų dėka, šioje parduotuvėje visi jaučiasi lyg namuose!” – džiaugėsi „Happeak“ savininkai.

Renginio metu parduotuvė taip pat pristatė ir pirmuosius naujo sezono spalvingos kolekcijos modelius, skirtus moterims. „Happeak“ komanda kviečia apsilankyti ir pajusti jaukią šeimyninę atmosferą, tvyrančią parduotuvės erdvėje bei apžiūrėti paprastumu bei švelniomis medžiagų tekstūromis išsiskiriančias kolekcijas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA