Vis dar nesugauto bėglio su antrankiais istorijoje – intriguojančios detalės | Kas vyksta Kaune

Vis dar nesugauto bėglio su antrankiais istorijoje – intriguojančios detalės

Lietuvos policijos nuotr.

Policijos pareigūnai vis dar ieško vakar nuo policijos pareigūnų su antrankiais pasprukusio vyro. Aiškėja svarbūs niuansai. Įtariama, kad jis galėjo turėti slaptų ryšių su policijos pareigūne.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato kriminalinės policijos pareigūnams atliekant tyrimus dėl automobilių vagysčių, vakar Kauno mieste buvo sulaikytas Linas Zakarauskas (gimęs 1992 m.), kuris, konvojuojamas į Vilnių, pabėgo nuo policijos pareigūnų.

Vykdant aktyvius tyrimų veiksmus paaiškėjo, kad asmuo palaiko ryšius su policijos pareigūne. Policijos imunitetui ji buvo žinoma, jos atžvilgiu buvo pradėtas tarnybinis patikrinimas.

Šiandien savo paties prašymu iš tarnybos atleista Kauno apskr. VPK Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariato tyrėja, policijos pareigūne dirbusi šiek tiek daugiau nei 3 metus.

„Nesuderinus bendrų pozicijų ir bendrų siekių, pareigūnė nusprendė palikti tarnybą savo noru“, – teigia Kauno apskr. VPK viršininkas D. Žukauskas.

Pareigūnai ir toliau ieško besislapstančio jauno vyro bei kviečia asmenis, mačiusius jį ar žinančius jo buvimo vietą, nedelsiant skambinti bendruoju pagalbos telefonu 112.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA