Paplūdimio tinklinio turnyre – kauniečių triumfas | Kas vyksta Kaune

Paplūdimio tinklinio turnyre – kauniečių triumfas

Kovo 4 d. baigėsi visą vasario mėnesį trukęs paplūdimio tinklinio turnyras. Turnyras sulaukė didelio susidomėjimo, jame dalyvavo 24 darbo kolektyvai. Nugalėtojais tapo ir teisę vadintis sportiškiausiu darbo kolektyvu įgijo Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos komanda. II-ąją vietą užėmė UAB „Žemės matavimai“, o III-ąją UAB „Technologinių paslaugų sprendimai“ komandos.

Kaune esančioje smėlio arenoje įvyko trečius metus iš eilės Kauno miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuro organizuojamas įmonių darbo kolektyvų 3×3 paplūdimio tinklinio turnyras. Vasario 11 d. įvyko pirmasis turnyro etapas, kuriame dalyvavo visos užsiregistravusios komandos. Antrajame (vasario 18 d.) etape komandos išsiaiškino savo pajėgumus, o po trečiojo (vasario 25 d.), sužaidus atkrentamąsias, tapo aišku, kurios 16 stipriausių komandų pateko į finalą.

Turnyras suteikė galimybę aktyviau praleisti laisvalaikį, daugiau laiko skirti bendravimui su kolegomis neformalioje aplinkoje, o svarbiausia – padidinti savo fizinį aktyvumą. Atsižvelgiant į Pasaulio sveikatos organizacijos rekomendacijas, suaugusieji per savaitę vidutinio intensyvumo aerobinei fizinei veiklai turi skirti ne mažiau kaip 150 minučių.

Turnyro nugalėtojai buvo apdovanoti renginio rėmėjų ir organizatorių įsteigtais prizais, taurėmis ir medaliais.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA