Mieste esantys plakatai papiktino kaunietę: kėsinasi iškreipti vaikų lytinę orientaciją | Kas vyksta Kaune

Mieste esantys plakatai papiktino kaunietę: kėsinasi iškreipti vaikų lytinę orientaciją

R. Tenio nuotr.

Kaunietę supykdė miesto centre esančios nacionalinio Kauno dramos teatro premjeros – spektaklio „Žalgirės“ afišos, kuriose užfiksuotos dvi besibučiuojančios moterys. Portalas „Kas vyksta Kaune“ dalinasi skaitytojos nuomone bei kviečia diskusijai.

[galerija kiek=”4″]

Pasak portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojos Rimos, toks menas daro neigiamą įtaką vaikams. „Tik pažiūrėkite į tuos plakatus, kaip jie atrodo: atseit „žalgirietės“, žaliai apsirengusios, aptaškytomis, baisiomis rankomis. O paskui parašyta „Žalgirės“, ir abi bučiuojasi“, – sako ji.

Moteris tikino, kad tai atkreipė ir mažamečių, greta jos, autobusų stotelėje, stovėjusių berniukų dėmesį. „Jie pastebėjo, jog aš žiūriu į plakatą, ir pasekė mano pavyzdžiu – pakėlė akis ir taip pat pažvelgė. Vienas iš vaikų nusikvatojo ir pasakė – žiūrėk, kokia paleistuvė“, – tvirtina kaunietė.

„Mane piktina šie plakatai, juk galėtų sugalvoti kažką kitokio. Pamačiusi nesmagiai pasijaučiau. Mano nuomone, tai teršia „Žalgirio“ vardą. Pasak skaitytojos Rimos, šie plakatai gali daryti neigiamą įtaką vaikų lytinės orientacijos formavimuisi. „Jie gali bandyti elgtis taip, kaip vaizduojama plakate, kai nematys jų tėvai“, – svarsto moteris.

O ką manote apie spektaklio „Žalgirės“ plakatus miesto centre Jūs?

Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kaune vykstančius įvykius, rašykite spec. formos „Pranešti naujieną“ pagalba arba per Facebook puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA