Kovo 11-ąją kviečia paminėti orientavimosi žaidime „Nepriklausomybės keliu“ | Kas vyksta Kaune

Kovo 11-ąją kviečia paminėti orientavimosi žaidime „Nepriklausomybės keliu“

Asociatyvi/R. Tenio nuotr.

Kauno miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuras kviečia kauniečius ir miesto svečius dalyvauti nemokamame orientavimosi žaidime „Nepriklausomybės keliu“, kuris vyks kovo 11 d. nuo 12 val.

Kauno miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuras dovanoja kauniečiams bei Kauno miesto svečiams išskirtinę progą sudalyvauti nemokamame orientavimosi žaidime, kuris skirtas geriau susipažinti su žygdarbiais, padovanojusiais Lietuvai nepriklausomybę.

1990 m. kovo 11 d. Aukščiausioji Taryba pasirašė Lietuvos nepriklausomybės atstatymo aktą, kuriame rašoma, kad atstatomas 1940 m. svetimos jėgos panaikintas Lietuvos Valstybės suvereninių galių vykdymas ir Lietuva nuo šiol yra nepriklausoma valstybė. Tačiau tai buvo tik ilgo ir sunkaus kelio link nepriklausomybės pradžia.

Orientacinis žaidimas yra pramoginis – kultūrinis renginys, kuriame kviečiamos dalyvauti komandos suburtos tiek iš draugų, tiek iš šeimos narių. Pagrindinis žaidimo prizas – turiningai praleistas laikas, įgautos naujos žinios ir didesnis fizinis aktyvumas, tačiau dalyvių laukia ir keli malonūs siurprizai.

Šventinis orientavimosi žaidimas „Nepriklausomybės keliu“ vyks kovo 11 d., šeštadienį. Komandų registracijos patvirtinimas vyks 11:30 val., žaidimo pradžia 12 val., jis truks porą valandų, pėsčiomis nueiti planuojama apie 5 km. Renginio startas ir finišas – šalia restorano „Miesto sodas“ (Laisvės al. 93). Komandoje gali būti iki 5 žmonių.

Daugiau informacijos apie žaidimą rasite čia. Būtina išankstinė registracija čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA