Policija paskelbė informaciją apie automobilį, kuriuo važiavo mįslingai dingusi mergina | Kas vyksta Kaune

Policija paskelbė informaciją apie automobilį, kuriuo važiavo mįslingai dingusi mergina

Archyvas / Policijos nuotr.

Vykdant mįslingai dingusios merginos paiešką, vėlyvą pirmadienio vakarą paskelbė automobilio nuotrauką, kuria mergina iš Plungės judėjo link Vilniaus, tačiau jos pėdsakai dingo pravažiavus Kauną, o auotmobilis „Audi a7“ aptiktas miškelyje, netoli Žeimių miestelio Jonavos rajone.

Kaip jau skelbėme, automobilis rastas pagal jame įdiegtos GPS apsaugos sistemos duomenis, o merginos mobiliojo telefono ryšys nustojo veikti tarp Rumšiškių ir Bačkonių.

Socialinio tinko „Facebook“ paskyroje pirmadienio vakarą policija paskelbė šią nuotrauką ir informaciją:

„Štai šiuo Audi automobiliu (valst. Nr. JJG 070) važiavo dingusi mergina. Jei kas pastebėjote šį automobilį sekmadienio vakarą, praneškite policijai bendruoju pagalbos tel. 112. Svarbi bet kokia, net ir smulki detalė.

Nuoširdžiai dėkojame už visą iš Jūsų gaunamą informaciją“, – skelbia policijos departamentas.

Kauno apskrities policijos viršininkas Darius Žukauskas neslepia, kad vykdomas milžiniškas darbas, neskaičiuojama darbo valandų, daroma viskas, kad tik dingusi I. Strazdauskaitės būtų sugrąžinta į namus, pas artimuosius.

„Pasidalinkite, ką užfiksavo Jūsų vaizdo registratoriai, kas važiavote netoli Elektrėnų ar Kėdainių pusėje, mes viską tikriname, intensyviai ieškome“, – DELFI sakė D. Žukauskas.

Dingusios merginos paieška

Kaip jau skelbėme anksčiau, naktį iš sekmadienio į pirmadienį apie 1:30 val. ieškomas automobilis buvo rastas Jonavos rajone. Jame merginos nebuvo. Pareigūnai toliau tęsė intensyvią paiešką tiek miške, tiek aplink esančiose apylinkėse. Į įvykio vietą buvo iškviestas kinologas, ekspertai. Dėl prastų oro sąlygų sraigtasparnis keliamas nebuvo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA