Naktinės nepilnamečių merginų linksmybės po pirties | Kas vyksta Kaune

Naktinės nepilnamečių merginų linksmybės po pirties

Asociatyvi/Kur stovi policija Kaune nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ žiniomis, naktį iš šeštadienio į sekmadienį naktinėjančių kauniečių dėmesį patraukė jaunų merginų vairuojamas automobilis, kuris pajudėjęs iš vietos, toli nenuvažiavo.

Pirminiais duomenimis, nepilnametės merginos su vyriška kompanija linksmai laiką leido netoliese esančioje pirtyje. Viena iš jų sugalvojo pasiskolinti vienam iš pirties linksmybių dalyvių priklausantį automobilį ir išbandyti lygias naktinio Kauno gatves. Deja, bet bandymas baigėsi tik prasidėjęs, o merginos patyrė nemenką pamoką, kai į įvykio vietą atskubėjo beveik visos mieste tuo metu dirbusios policijos pajėgos ir šimtai žiūrovų, kurie savo akimis norėjo pamatyti, kas vyksta netoliese naktį dirbančios kebabinės ir naktinio klubo.

Atvykus policijos pareigūnams paaiškėjo, kad jaunoms merginoms nepatiko pirtyje vykstančios linksmybės, todėl nutarė papramogauti pasiskolinusios vieno iš kartu su jomis dalyvavusio vaikino automobilio raktelius. Drąsiai su dar dviem draugėmis sėdo į „VW Golf“ ir pradėjo važiuoti. Tiesa, itin nesėkmingai, mat jų kelionė baigėsi tik prasidėjus, peršokus per itin aukštus aikštelę ir važiuojamąją dalį skiriančius bortelius.

Į įvykio vietą susirinko ne mažas būrys naktinėjančių kauniečių, kurie garsiai aptarinėjo ką tik įvykusios nelaimės aplinkybes. Netrukus pasirodė ir gausios policijos pareigūnų pajėgos. Kai kurie pro šalį važiuojantys net pagalvojo, kad Kauno pilyje prasidėjo ekstremali padėtis. Bet kaip paaiškėjo vėliau, tai buvo tik dar vienas neatsakingų kauniečių poelgis, kuris galėjo baigtis ir blogiau. Pareigūnai džiaugiasi, kad automobilis nenuskriejo tiesiai į šaltą Nerį.

Dėl eismo įvykio laikinai buvo uždaryta kelio atkarpa, kurioje įvyko avarija.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA