Šokių muzikos dievas „Scooter“ atidavė duoklę kauniečiams | Kas vyksta Kaune

Šokių muzikos dievas „Scooter“ atidavė duoklę kauniečiams

delfi.lt 2017/03/03 22:41

Šokių dievai grįžo į Lietuvą. Penktadienio vakarą grandiozinį muzikos ir šviesų šou Kaune surengė legendinės grupės „Scooter”, „2 Unlimited” ir „DJ Sash”. Koncertas vyko didžiausioje šalyje Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Koncerte Kaune „Scooter” atliko žinomiausias savo per dvidešimt penkis muzikavimo metų sukurtus kūrinius – skambėjo visiems mintinai žinomos dainos: „Maria“, „Fire“ ir „How much is the fish“, „J‘adore Hardcore“, ir „Nessaja“, „Move Your Ass“, „I‘m Raving“, „What is the Question“ bei kitos dainos.

Kitas atlikėjas, „DJ Sash” – tai dešimt metų populiarumo, 17 milijonų parduotų albumų kopijų ir daugiau kaip 60 auksinių ir platininių apdovanojimų. Pirmasis jų singlas „It`s My Life“ buvo išleistas 1995 m. ir iškart tapo Europos klubų hitu. Atlikėjas scenoje su visais dalinosi savo auksiniais hitais „Equador“, „Encore Une Fois“, „Mysterious Time“, „Adelante” ir kt.

Turbūt sunku rasti nežinančių grupės „2 Unlimited” ir kultiniais tapusių jų super hitų „No Limit”, „Tribal Dance“, „Twilight Zone“, „Let The Beat Control Your Body“ ir daugelio kitų.

Legendinė šokių muzikos grupė mūsų šalyje vieši pirmąjį kartą. Legendinės grupės paruošė ypatingą programą, kuri leido sugrįžti į senuosius laikus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA