Du žmones partrenkęs vairuotojas atsidūrė areštinėje | Kas vyksta Kaune

Du žmones partrenkęs vairuotojas atsidūrė areštinėje

Kauno apskr. VPK nuotr.

Šiąnakt, po vidurnakčio, R. Kalantos gatvėje, Kaune, įvykusios avarijos kaltininkas, neblaivus pėsčiųjų perėjoje partrenkęs du žmones atsidūrė areštinėje.

Šiąnakt apie 0.16 val. Kaune, R. Kalantos g., automobilis „Audi 80 Avant“, vairuojamas vyro (gimusio 1988 m.), važiuodamas nuo K. Baršausko g. link T. Masiulio g., artėdamas prie kelio ženklais pažymėtos nereguliuojamos pėsčiųjų perėjos, nesulėtino važiavimo greičio, nesustojo prieš kelio ženklą „Pėsčiųjų perėją“ ir pėsčiųjų perėjoje partrenkė du žmones – vyrą (gimusį 1966 m.) ir moterį (gimusią 1967 m.). Dėl patirtų sužalojimų jie buvo pristatyti į gydymo įstaigą.

Atvykus pareigūnams paaiškėjo, kad „Audi“ vairuotojas ne tik buvo neblaivus (jam nustatytas 2,14 prom. girtumas), bet ir neturėjo teisės vairuoti, kadangi ši teisė jam atimta. Jo vairuojamas automobilis taip pat nebuvo įregistruotas nustatyta tvarka. Vyras buvo uždarytas į areštinę.

Asmuo įtariamas padaręs nusikalstamą veiką, numatytą Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 281 str. 2 d. Už tai gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

Tyrimą kontroliuoja ir organizuoja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Antrojo skyriaus prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA