Padėka: pėsčiųjų perėjoje partrenktos kaunietės gyvybę išgelbėjo poilsiavęs paramedikas | Kas vyksta Kaune

Padėka: pėsčiųjų perėjoje partrenktos kaunietės gyvybę išgelbėjo poilsiavęs paramedikas

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Laiku suteikta pagalba gali padėti išvengti įvykio pasekmių. Tuo neseniai įsitikino ir portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja, kurios artimas žmogus atsidūrė nepavydėtinoje, gyvybei pavojingoje situacijoje. Tačiau lemtingą momentą pro šalį ėjęs kaunietis suskubo į pagalbą. Dalinamės skaitytojos padėka šiam kilniaširdžiui, nepalikusiam ištikus bėdai.

Pasak „Kas vyksta Kaune“ skaitytojos Vaidos, vasario 10-osios dienos rytą pėsčiųjų perėjoje prie J. Grušo vidurinės mokyklos Šilainiuose, buvo partrenkta jos mama.

„Laimei netoliese buvo paramedikas, kuris nors ir ne darbo metu, tačiau neliko abejingas ir suteikė pirmąją pagalbą. Jis nuspėjo, kad galima stuburo trauma ir neleido mamai stotis, nors ji ir labai norėjo. Gali būti, kad būtent šio vyro dėka mano mama galės vaikščioti, nors jai ir lūžo stuburo slankstelis. Norėčiau  padėkoti šiam vyrui, kuris neliko abejingas ir tiesiog nepraėjo pro šalį“, – džiaugsmo kauniečių gerumu neslepia Vaida.

Paaiškėjo, kad minėtas paramedikas – Gintaras Višniauskas, vyras tarnauja Karo medicinos tarnyboje ir eina Karo medicinos gydytojo vyresniojo padėjėjo pareigas bei dirba Kauno miesto greitosios medicinos pagalbos stoties slaugytoju.

„Stovėdamas kitoje gatvės pusėje ir išgirdęs smūgį puoliau bėgti į kitą gatvės pusę, padėti partrenktam žmogui. Suteikęs pagalbą saugiai perdaviau atvykusiems kolegoms”, – pasakojo G. Višniauskas.

Paramedikas G. Višniauskas

Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kaune vykstančius įvykius, rašykite spec. formos „Pranešti naujieną“ pagalba arba per Facebook puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA