Kauno vairuotojai nebijo prarasti teisės vairuoti (užfiksuota vaizdo registratoriumi) | Kas vyksta Kaune

Kauno vairuotojai nebijo prarasti teisės vairuoti (užfiksuota vaizdo registratoriumi)

Stopkadras

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai toliau fiksuoja grubius Kauno vairuotojų daromus eismo pažeidimus. Šį kartą skelbiame antradienį Šilainių plente užfiksuotus pažeidimus, kurių metu ne vienas vairuotojas atliko neleistinus lenkimo manevrus ir taip sukėlė grėsmę kitiems eismo dalyviams.

„Trumpas video iš registratoriaus. Per porą minučių užfiksuoti keli ištisinės linijos kirtimai lenkiant. Veiksmas vyksta Kaune Šilainių plente važiuojant link Romainių“, – atsiuntęs vaizdo medžiagą rašo pilietiškas kaunietis.

Primename, kad praėjusią savaitę grubus neblaivaus vairuotojo pažeidimas lenkiant kitas transporto priemones neleistinoje vietoje pražudė du nekaltus žmones.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ jau skelbė, kad nuo šių metų sausio 1-osios dienos įsigaliojus Administracinių nusižengimų kodeksui, buvo sugriežtintos nuobaudos už kai kuriuos Kelių eismo taisyklių pažeidimus, ypatingai už tokius, kurie kelią pavojų saugiam eismui. Ir tas sugriežtinimas palietė ne tik vairuotojų pinigines. Už lenkimą vietose, kuriose pagal Kelių eismo taisykles draudžiama lenkti ir įvažiavimą į priešpriešinio eismo juostą pažeidžiant Kelių eismo taisyklių reikalavimus, privalomu tapo teisės vairuoti atėmimas. Be piniginės baudos nuo 170 iki 230 eurų, vairuotojams privaloma skirti teisės vairuoti atėmimą nuo 3 iki 6 mėnesių.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kaune vykstančius įvykius, rašykite spec. formos „Pranešti naujieną“ pagalba arba per Facebook puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA