Nauja tendencija: pagrindinei parduotuvei pasirinko Kauną | Kas vyksta Kaune

Nauja tendencija: pagrindinei parduotuvei pasirinko Kauną

Organizatorių nuotr.

Neseniai Kaune duris atvėrė gerai žinomo kokybiškų medinių ir vinilinių grindų prekinio ženklo „Landero“ salonas. Tai pirmasis įmonės salonas, kuriam kurtis geografiškai Kaunas pasirinktas dėl strategiškai geros vietos bei teigiamai nuteikiančių miesto vystymosi pokyčių.

Atšventė įkurtuves

Rudens pabaigoje Kęstučio gatvėje atidarytas „Landero“ grindų ir durų salonas praeitą savaitę miesto architektus ir interjero dizainerius pakvietė į oficialią atidarymo popietę, kurioje naujojo salono įkūrėjus pasveikino ir miesto vadovybė. „Kaunas tampa vis patrauklesnis verslui, čia vystoma daug naujų nekilnojamojo turto projektų, į Kauną apžiūrėti mūsų gaminamų grindų pavyzdžių patogu atvažiuoti iš visų Lietuvos miestų“, – priežastis kurtis laikinojoje sostinėje įvardijo įmonės vadovas Ramūnas Beinorius.

Kauno vėliavą „Landero“ įmonės direktoriui R. Beinoriui ir salono Kaune vadovams Neivaldui Baliučiui ir Rasai Baliutytei įteikęs miesto vicemeras Povilas Mačiulis pasidžiaugė, kad „Megrame“ įmonių grupei priklausančio prekinio ženklo salonas atidarytas ne Vilniuje, o Kaune, bei linkėjo salono darbuotojams padėti kauniečiams kurti jaukius namus ir kitas erdves.

Stengiantis pabrėžti itin kokybiškų medinių grindų privalumus, į atidarymo renginio programą buvo įtraukta ąžuolo statinėse brandinto vyno degustacija su vyno žinovu Povilu Šafranausku. Prieš pradėdamas svečius vesti į tą vakarą degustuoto vyno pasaulį, ekspertas sulygino brandinto vyno charakterį su kokybiškų grindų pojūčiu. „Kaip brandinimas ąžuolo statinėje padeda susigulėti vyno skoninėms savybėms, taip kokybiškos medžio grindys padeda atsiskleisti interjero savitumui“, – P. Šafranausko tezei pritarė ir renginyje susirinkę jo dalyviai.

„Landero“ salone Kaune galima išvysti daugumą siūlomų medinių ir vinilinių grindų pavyzdžių, taip pat apžiūrėti tos pačios įmonių grupės gaminamų MDF durų egzempliorius. Viso „Landero“ siūlo net 200 grindų paviršių variacijų.

Grindys – interjero pamatas

Renginyje dalyvavę Kauno interjero specialistai susidomėję apžiūrinėjo „Landero“ grindų pavyzdžius bei karštai diskutavo, kokios grindys tinkamesnės interjerui – medžio ar vinilinės. Architektas Algirdas Marcinkevičius buvo įsitikinęs, kad grindis namams reikia rinktis pagal gyvenimo būdą. „Jei namų erdvėje daug judesio, daug veiksmo, jei vaikštoma su batais, o vaikai dar ir dviratuku pravažiuoja, bėgioja augintiniai – tikrai verčiau rinktis vinilines dangas, kurios tarnaus ilgai“, –sakė jis. Kaip pavyzdį ne vienas specialistas minėjo Kauno oro uosto išvykimo salę, kurioje panaudotos jaukumo viešam interjerui suteikianti vinilinė grindų dangos medžiaga.

Privačius interjerus kurianti Neringa Šlegerienė minėjo, kad savo klientams medines „Landero“ grindis pasiūlė pirmą kartą. „Dar nemačiau, kaip jos atrodys interjere, bet manau, kad vaizdas bus tikrai puikus“, – sakė N. Šlegerienė. Moteris apgailestavo, kad jos kuriamo interjero savininkai nepriėmė dar vieno kūrybiško jos pasiūlymo – vieną iš sienų panaudoti, kaip grindų tęsinį, dekorui naudojant klijuojamą grindų paviršių atkartojančią „Landero“ medinę dangą. „Manau, efektas būtų buvęs stulbinamas“, – sakė specialistė.

Architektė Remigija Šimulienė taip pat gyrė „Landero“ grindų kokybę. Pagal jos rekomendacijas šio tiekėjo grindys buvo pasirinktos privačiam butui, kuriame gyvena neįgalus asmuo. „Šios vinilinės grindys turi medžiui būdingos prabangos, todėl itin tinka interjeruose, kur daug vaikščiojama, judama, tačiau yra poreikis jaukumui“, – sakė moteris.

Daugiau apie „Landero“ grindis skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA