Kauniečiai perspėja: gatvės virto tikra ledo arena, avarijos – „ant kiekvieno kampo“ | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai perspėja: gatvės virto tikra ledo arena, avarijos – „ant kiekvieno kampo“

Kur stovi policija Kaune nuotr.

Penkadienio vakarą į lauką išėję kauniečiai nustebo – teigiamą temperatūrą pakeitė šaltukas, o su juo gatves padengė ledas ir pasipylė avarijos.

Kaip pranešė portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai, apie 20 valandą avarijos miesto gatvėse buvo matyti „ant kiekvieno kampo“. Ypatingai dėmesį vairuotojai atkreipė į kelių būklę žieduose, kuriuose keliai kiek slidesni, nei pagrindinėse Kauno gatvėse.

„Patekau į avariją Taikos žiede… Daug čia avarijų, įspėkite visus“, – rašė Vytautas. Jo teigimu, drauge žiedu važiavęs džipas apsisuko ir kliudė jo automobilio šoną. Tačiau tai – ne vienintelė avarija minėtame žiede. „Šiuo metu čia dar trys avarijos“, – tvirtino kaunietis.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pastebėjo ir eismo įvykį Jonavos gatvėje, kur susidūrė net 4 transporto priemonės. „Jonavos gatvėje ties bendrabučiais 4-5 automobilių avarija“, – rašė kaunietė. „Specialiųjų tarnybų lyg ir nesimatė, bet matėsi vienos mašinos priekis nuplėštas.“

Socialiniuose tinkluose taip pat pasirodė perspėjimų vairuotojams, juose Kauno gatvės vadinamos „tikra ledo arena“. Tiesa, portalo „Kas vyksta Kaune“ žiniomis, kelininkai miesto gatvėse jau dirba ir barsto šlapios druskos mišinį, todėl vairuotojai raginami vairuoti atsargiau ir būti kantrūs.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA