Senasis Kaunas: skanūs ir pigūs pusryčiai | Kas vyksta Kaune

Senasis Kaunas: skanūs ir pigūs pusryčiai

"Lietuva senose fotografijose" nuotr.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ tęsia straipsnių ciklą, kuriame pateikiamos svarbios XX amžiuje tą dieną spaudoje paskelbtos naujienos (kalba netaisyta), kurias pavyko išsaugoti Architektūros ir Urbanistikos tyrimų centro komandai. Vasario 23-ąją 1935-aisiais „Lietuvos žiniose“ kauniečiai rado gerų naujienų.

„Nuo antradienio – vasario mėn. 26 dienos Kauno gyventojus valdininkus, tarnautojus ir darbininkus „Maistas“ aprūpins „skaniais ir pigiais pusryčiais“. Kiekvieną dieną nuo 8 val. ryto iki 12 val. dienos „Maisto“ pardavėjai aprengti speciale uniforma atneš Tamstoms į įstaigas ir dirbtuves karštas skaniai paruoštas dešreles (sosiskas) su bulkute ir garstyčiomis.

Tam tikrose vietose Laisvės Alėjoje bus pardavinėjamos ir nuo 12 val. iki 2 val. dienos ir nuo 10 val. iki 2 val. nakties. Už porą dešrelių su bulkute ir garstyčiomis paduotų ant tam tikros lėkštelės Tamstos mokėsite tik 25 centus. „Maistas“ mano, kad šiuo sumanymu gali mandagiai patarnauti plačiajai visuomenei ir todel tikisi jos paramos dešrelių pirkimo pavidale.“

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA