Policija paviešino vaizdo įrašą, kaip Vilniuje buvo partrenktas buvęs Kauno meras V.Šustauskas | Kas vyksta Kaune

Policija paviešino vaizdo įrašą, kaip Vilniuje buvo partrenktas buvęs Kauno meras V.Šustauskas

Stopkadras

Portalas „Kas vyksta Kaune“ jau skelbė, kad buvęs Kauno meras Vytautas Šustauskas pateko į avariją, kurios metu jį partrenkė atbulomis važiuojantis automobilio „BMW“ vairuotojas.

„Šiandien nelaiminga diena man. Buvau Vilniuje ir ėjau per vieno eismo gatvę ir žiūrėjau iš dešinės ar neatvažiuoja ir tik trenkė į kairės šoną… Ir dar važiuoja atbulas, nutrenkė“, – po įvykio vasario 2 dieną savo feisbuko paskyroje paskelbė aktyvus Kauno politikas.

V. Šustauskas pasakojo, jog vos įvykus nelaimei pasimetė ir vos pasiekė savo automobilį, tad avarijos kaltininko transporto priemonės numerio neįsidėmėjo. Jis taip pat teigė, jog jaučia skausmą ir svarstė, ar avarija nebuvo padaryta tyčia. „Dabar visas priekio vidus skauda ir galvoju, gal kas viduj nutrūko… O gal kam jau atsibodau, gali būti kaip AA Veselkai. Ką darysi, viskas Dievo rankose“ , – rašė V. Šustauskas.

Vėliau V.Šustauskas, paragintas savo feisbuko draugų, kreipėsi į policiją ir pranešė apie įvykį.

Praėjus trims savaitėms po nelaimingo įvykio, policijos pareigūnai gavo filmuotą vaizdo įrašą, kuriame užfiksuota, kaip įvyko nelaimė. Prašoma žmonių, buvusių šio įvykio liudininkais atsiliepti ir pasidalinti savo turima informacija.

Automobilį BMW bei jo vairuotoją užfiksavo Lietuvos Respublikos Aplinkos ministerijos vaizdo stebėjimo kameros. Nufilmuotas ir įvykis, kaip buvo partrenktas V. Šustauskas.

Įvykį mačiusius liudininkus, galinčius suteikti informaciją apie šį automobilį ir jo vairuotoją, prašytume susisiekti su Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos Administracinės veiklos skyriaus Paieškos poskyrio vyresniąja specialiste Larisa Okuneva, tel. (8 5) 271 9511, el. paštu larisa.okuneva@policija.lt arba paskambinti bendruoju pagalbos telefonu 112.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA