V.Matijošaitis visą savaitę į darbą eis su „Žalgirio“ marškinėliais | Kas vyksta Kaune

V.Matijošaitis visą savaitę į darbą eis su „Žalgirio“ marškinėliais

kaunas.lt nuotr.

Kauno meras Visvaldas Matijošaitis, grįžęs po trumpų atostogų Ispanijoje, ištesėjo savo pažadą – po Kauno „Žalgirio“ pergalės sekmadienį pasibaigusiame „KIDY Tour – Karaliaus Mindaugo taurės“ turnyre jis apsivilko komandos marškinėlius.

„Naujametinių pažadų nedalinau niekad“, – praėjusios savaitės pradžioje nufilmuotame vaizdo įraše tvirtino meras. „Šiandien noriu pasižadėti. Jeigu „Žalgiris“ laimi Karaliaus Mindaugo taurę, visą savaitę į darbą eisiu su „Žalgirio“ marškinėliais. O ką pasižadate jūs?“ – iššūkį kitų miestų merams metė V. Matijošaitis.

Išgirdus tokį pažadą ir žalgiriečiams turnyro finale užtikrintai įveikus Panevėžio „Lietkabelio“ komandą, kauniečių žvilgsniai pirmadienį nukrypo į merą. „Jau buvo mintis žygiuoti pažiūrėt, ar meras laikosi pažado“, – rašė jie, laukdami, kol V. Matijošaitis išpildys savo pažadą.

Laukti ilgai neteko – pirmadienį per pietus Kauno miesto savivaldybės socialinėje paskyroje atsirado mero nuotrauka, kurioje jis – su Kauno „Žalgirio“ marškinėliais ir siunčia linkėjimus „Žalgirio“ gerbėjams.

Priminsime, jog į V. Matijošaičio iššūkį atsiliepė Utenos rajono savivaldybės meras Alvydas Katinas. Tiesa, jis, kaip pats teigė, iššūkį priėmė kitu lygmeniu ir marškinėlius apsivilko iškart, kai Utenos „Juventus“ krepšininkai pateko tarp aštuonių stipriausių turnyro komandų.

„Kadangi kategorijos šiek tiek skirtingos, tai aš į darbą jau dabar vaikštau su Utenos „Juventus“ marškinėliais, nes mums vien patekimas tarp aštuonių stipriausių komandų jau yra laimėjimas“, – priimdamas Kauno mero iššūkį tvirtino uteniškis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA