Įspėjimas kauniečiams: saugokite save | Kas vyksta Kaune

Įspėjimas kauniečiams: saugokite save

Stopkadras

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pirmadienio vakarą fiksuoja neeilinius vaizdus Kauno gatvėse. Jie teigia, kad visas miestas tiesiog mirguliuoja, o milžiniški šviesos blyksniai fiksuojami įvairiose Kauno vietose.

Kauniečiai praneša, kad itin pavojinga situacija susidarė Juozapavičiaus prospekte, kur elektros iškrovos padarinių išsigandę kauniečiai apsisuka ir renkasi kitus kelionės maršrutus. Taip pat pavojinga ir Nuokalnės gatvėje, kur vairuotojai, bandydami įveikti „žaibuojančią“ atkarpą, pavojingai manevruoja važiuodami prieš eismą.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ žurnalistai susisiekė su bendrovės „Kauno autobusai“ atstovais, kurie patikino, kad yra užfiksuoti kelios elektros iškrovos troleibusų linijos kontaktiniame tinkle ir kol kas nėra aiškios gedimų priežastys.

Raginame visus kauniečius pastebėjus panašius vaizdus, kokie užfiksuoti portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų ir matomi šios publikacijos vaizdo įraše, nesiartinti prie pavojingai žaibuojančių troleibusų kontaktinio tinklo linijų. Kol Kauno troleibusų linijos masiškai žaibuoja, prašome saugoti save ir įspėti kitus kauniečius.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA