Automobilių savininkams Kaune verta sunerimti: itin suaktyvėjo automobilių vagys | Kas vyksta Kaune

Automobilių savininkams Kaune verta sunerimti: itin suaktyvėjo automobilių vagys

Asociatyvi nuotr. / R. Tenio nuotr.

Automobilių savininkams atsipalaidavus ir praradus budrumą, tuo skuba pasinaudoti ilgapirščiai.

Kauno VPK duomenimis, per praėjusias keletą dienų užregistruota ne vienas pranešimas apie pavogtą turtą, o keletas jų – stebinantys, mat turto savininkai galėjo lengvai užkirsti kelią vagystėms, jeigu būtų tinkamai jį saugoję.

Pareigūnai praneša apie automobilį, kuris buvo pavogtas tarp vasario 13-osios 18 valandos ir vasario 14-osios 7 valandos ryto iš Baltijos gatvės. Pavogtojo 2001-ųjų metų „Renault Laguna“ automobilio savininkai patyrė 1 tūkst. eurų turtinę žalą.

Vasario 14-ąją, tarp 14:00 ir 17:30 val., taip pat pasigesta „VW Golf“ markės automobilio. Vagystė įvykdyta Nociūnų kaime, Vandžiogalos gatvėje. Kaip praneša pareigūnai, automobilis buvo neužrakintas, o jo užvedimo raktelis paliktas automobilio salone. Transporto priemonės savininkas patyrė 800 eurų turtinę žalą.

Dar vienas automobilis buvo pavogtas vasario 15-ąją iš viešų Domeikavoje, Neries gatvėje esančių automobilių stovėjimo vietų. 2001-ųjų metų pilkos spalvos „Citroen Berlingo“ dingo apie 00:55 val. Nuostolis – 1000 eurų.

Ne itin apsidžiaugė ir vienos su žemės ūkiu susijusios įmonės savininkai. Pranešama, jog laikotarpyje tarp 2016-ųjų gruodžio mėnesio pradžios ir 2017-ųjų vasario 15 dienos iš aikštelės buvo pavogtas žemės ūkio padargas, tankinimo volas, priklausęs įmonei.

Pasak pareigūnų pateikiamų duomenų, aikštelė, esanti Karkliškio kaime (Ringaudų sen.), buvo nerakinama ir nesaugoma, o volo jo savininkai pasigedo vasario 15 dieną apie 12:30 val. Įmonei padaryta 27 tūkst. 526 eurų turtinė žala.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA