Vyksta policijos reidas: kol kas rasti švirkštai, vienas beteisis vairuotojas ir nestojęs „BMW“ | Kas vyksta Kaune

Vyksta policijos reidas: kol kas rasti švirkštai, vienas beteisis vairuotojas ir nestojęs „BMW“

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Šeštadienį į Kauną patikrinti, ar laikinosios sostinės vairuotojai laikosi kelių eismo taisyklių, atvyko kelių policijos pareigūnai iš Vilniaus, kurie keliose miesto vietose surengė vairuotojų patikrinimus.

[galerija kiek=””]

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas pranešė, kad reido metu Europos prospekte netrūko išaiškintų prasikaltėlių, kurie įkliuvo griežtiems Lietuvos kelių policijos tarnybos pareigūnams.

Reido metu, be kitų pažeidimų, pareigūnai viename automobilyje aptiko švirkštų. Šio automobilio vairuotojas vairavo, nors tam teisės neturi. Pareigūnai detaliai apžiūrėję automobilį, narkotinių medžiagų nerado, tad vairuotojui teks atsakyti už vairuotojo pažymėjimo neturėjimą.

Dar vienas „BMW“ vairuotojas nesustojo vykdomo patikrinimo metu, todėl pareigūnams teko jį vytis. Incidento vaizdo įrašu dalinasi portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas. Pasivijus vairuotoją paaiškėjo, kad įvyko nesusipratimas, nes „BMW“ vairuotojas tiesiog nesuprato, kad yra stabdomas.

Pareigūnams taip pat įkliuvo neblaivi, 1,56 promilės į alkotesterį įpūtusi moteris, kuri Veiverių plente, išvažiuodama iš „Lukoil“ degalinės, atsitrenkė į kitą automobilį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA