Jau pusmetį kaunietė negali ramiai miegoti: vykdomi išpuoliai, praėjusią naktį padegtas automobilis | Kas vyksta Kaune

Jau pusmetį kaunietė negali ramiai miegoti: vykdomi išpuoliai, praėjusią naktį padegtas automobilis

„Kas vyksta Kaune" skaitytojo nuotr.

Vienas portalo „Kas vyksta Kaune” skaitytojas kreipėsi į redakciją, informuodamas, kad Romainiuose vyksta nusikalstami veiksmai. Jis baiminasi dėl aplinkinių saugumo, mat jau daugiau kaip pusmetį niokojamas kaimynės turtas.

Vyras rašo: „Vasario 8-osios naktį 3:46 ryto Romainiuose, Vijūkų gatvėje buvo padegtas automobilis „Honda” (kameros užfiksavo padegėją, tačiau jis buvo su gobtuvu). Prieš automobilio savininkę išpuoliai tęsiasi jau ilgą laiką: du kartus buvo išdaužyti namų langai, siekiant pagąsdinti ir padaryti žalą, kelis kartus buvo pradurtos automobilio padangos. Tai tęsiasi jau nuo pernai rugpjūčio. Policija bejėgė, visi įvykiai užregistruoti, bet kaltininkai nerasti, kaimynai baiminasi, kad netrukus nukentės ir jų turtas ar sveikata, padėkite tam padaryti galą”, – prašo susirūpinęs kaunietis.

Kauno apskrities priešgaisrinė gelbėjimo valdyba patvirtino apie praeitos nakties išpuolį, ji informavo, jog vasario 8 d. Kaune esančioje Vijūkų gatvėje nr. 17, 03:49 val. gautas pranešimas, kad kieme dega lengvasis automobilis. Degė lengvasis automobilio „Honda 4DR Hybrid“ variklio skyrius atvira liepsna. Išdegė lengvojo automobilio variklio skyrius, termiškai paveiktas variklio gaubtas, dešinės pusės kėbulas, apsilydė plastikinio prietaisų skydelio apdaila, dešinės pusės šoninis veidrodėlis, skilo priekinis stiklas, aprūko salonas.

Įvykis buvo likviduotas 04:07 val. Gaisrininkai konstatavo, kad tai tyčinė žmonių veikla (padegimas).

Ką nors žinančius apie įvykio sukėlėjus, raginama būti pilietiškiems ir pranešti policijai numeriu 112.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA