Tragiška avarija šalia Kauno: ugniagesių išvaduotas Lenkijos pilietis mirė ligoninėje | Kas vyksta Kaune

Tragiška avarija šalia Kauno: ugniagesių išvaduotas Lenkijos pilietis mirė ligoninėje

„Kas vyksta Kaune" skaitytojo nuotr.

Portalas „Kas vyksta Kaune” penktadienio vakarą informavo, kad Kauno aplinkkelyje susidūrė du vilkikai, eismo įvykyje dalyvavo lenkas ir latvis. Tuomet gelbėjimo tarnybos turėjo duomenų, kad yra sužalotųjų.  Šeštadienio rytą paaiškėjo, kad vieno vilkiko vairuotojas ligoninėje mirė. 

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budintis pareigūnas šeštadienį apie 7 val. informavo, kad vasario 3 d. apie 21 val. 05 min. Kauno rajone, kelio Kaunas-Marijampolė-Suvalkai 6-ame kilometre krovininis vilkikas „DAF“ su puspriekabe „Schwarzmuller S1“ vairuojamas Lenkijos pil. važiuodamas pirma eismo juosta atsitrenkė į pirmoje eismo juostoje sustojusį krovininį vilkiką „Mercedes Benz Actros 1841“ su puspriekabe „Kogel SN 24“ vairuojamą Latvijos pil.

Eismo įvykio metu sunkiai nukentėjo Lenkijos pil., kuris Kauno ligoninėje dėl patirtų traumų mirė.

Po avarijos vaizdas buvo iš tiesų kraupus: Lenkijos piliečio vairuojamo vilkiko kabina po smūgio į stovintį vilkiką buvo suspausta, tad pro šalį važiavę kauniečiai spėliojo, ar tokiomis aplinkybėmis dar įmanoma išgyventi.

Policija tiria įvykį ir aiškinasi, dėl kokių priežasčių važiuojamojoje dalyje sustojo latvio vairuojamas vilkikas, į kurį ir rėžėsi žuvusio vairuotojo sunkiasvorė transporto priemonė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA