Kaunietis nufilmavo, kaip moteris mušėsi su autobuso vairuotoju | Kas vyksta Kaune

Kaunietis nufilmavo, kaip moteris mušėsi su autobuso vairuotoju

Stopkadras

Viską stebintys portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai užfiksavo neeilinį smurto protrūkį viename viešojo transporto autobuse. Tiesa, neaišku, ar tai buvo planuotas reisas, ar vairuotojas, pasinaudojęs tarnybiniu transportu, pavežėjo pažįstamus ar artimuosius, tačiau autobuso viduje vykstantis veiksmas pritrenkė pro šalį važiavusius kauniečius, kurie nusprendė situaciją įamžinti mobiliuoju telefonu.

P.Lukšio gatvėje šeštadienio vakarą užfiksuotas galimai 103-ojo numerio priemiestinis autobusas, kurio viduje vyko neįprastas akiai vaizdas. Nors nufilmuotame vaizdo įraše garso, tvyrojusio autobuso viduje nesigirdi, galima suprasti, kad tarp vairuotojo ir moters įvyko konfliktas, kuriam spręsti prireikė ir fizinės jėgos.

Vaizdo įraše matosi, kad iš pradžių autobusą vairuojantis vyriškis bando sėdėdamas vairuotojo vietoje nuraminti moterį, tačiau nepavykus, jis ją suėmė ir tiesiog grūste grūdo iš autobuso.

Kaip situacija klostėsi toliau, kaunietis, atsiuntęs vaizdo medžiagą, nematė, tačiau iš nufilmuotos medžiagos galima matyti, kad konfliktas tarp jo dalyvių buvo itin audringas.

Minėtą 103-ojo numerio priemiestinį maršrutą aptarnauja UAB „Merula“. Šis autobusas turėtų vykti maršrutu Kauno pilis – Muniškiai – Babtai. Su įmonės, administruojančios autobusų maršrutą atstovais savaitgalį susisiekti nepavyko.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kaune vykstančius įvykius, rašykite spec. formos „Pranešti naujieną“ pagalba arba per Facebook puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA