„Happeak“ šeima kviečia į šventę – žiemos išpardavimą | Kas vyksta Kaune

„Happeak“ šeima kviečia į šventę – žiemos išpardavimą

Organizatorių nuotr.

Prasidėjus paskutiniam žiemos mėnesiui spalvingoji „Happeak“ šeima kviečia į didįjį, visą vasario mėnesį truksiantį išpardavimą. Visam gausiam asortimentui bus taikomos nuolaidos nuo 20 iki 50 proc. Puiki galimybė pigiau nusipirkti įvairiausioms progoms ir nuotaikoms tinkančių jaukių drabužių.

[galerija kiek=”4″]

Sukurti su meile

Laisvės alėjoje Kaune įsikūrusioje „Happeak“ parduotuvėje didelių ir mažų šio prekinio ženklo gerbėjų laukia lietuvių rankomis sukurtų, su meile šeimoje sugalvotų ir išbandytų bei Lietuvoje pasiūtų rūbelių visai šeimai gausa. Pasirinkimas itin platus: nuo pačių mažiausių, kuriems rūbeliai pasiūti iš organinės medvilnės, be priemaišų, iki visai didelių, skirtų suaugusiems. Spalvos čia taip pat žaidžia margą dėlionę – gali rasti ir pagal pomėgį, ir pagal nuotaiką, ir pagal norą.

„Happeak“ šeima iš tiesų gyvena laukimo nuotaikomis, o tai matosi ir naujausioje jų sukurtoje kolekcijoje, skirtoje mažyliams, kurią taip pat rasite parduotuvėje. GOTS standartą atitinkanti organinė medvilnė gaminama be priemaišų ir papildomų sudedamųjų dalių, tad rūbeliai itin tinka kūdikiams ir jautriems vaikučiams.

Ant rūbelių apsigyvenę „zuikučiai ir meškučiai“ kūdikiams taip pat draugiški, nes „nupiešti“ specialiais vandeniniais dažais be kenksmingų medžiagų.

Išpardavimas – tai šventė


Kiekvienas išpardavimas – tai taip pat, lyg ypatingas laikas „Happeak“ darbuotojams. „Mes labai laukiame visų mūsų draugų, o taip pat ir norinčių susipažinti bei pažinti mus!, – sako „Happeak“ šeima.

Kaip visuomet parduotuvėje klientų bus laukiama su skanėstais, kava bei arbata, gera nuotaika ir dėmesiu. Vaikams čia visuomet bus ką veikti žaidimų zonoje, o tėčiams gal ir ant minkštasuolio pailsėti.

Nepraeikite pro šalį, kartu visiems smagiau.

„Happeak“ – tai paprastumas, patogumas, kokybė, švelnumas, spalvos ir begalinis jaukumas!

„Happeak“ parduotuvė įsikūrusi Kaune, Laisvės al. 45 (priešais „Romuvos“ kino centrą).

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA