Geltonoji galerija „Urmo“ miestelyje – nuo darbo drabužių iki erotinių prekių | Kas vyksta Kaune

Geltonoji galerija „Urmo“ miestelyje – nuo darbo drabužių iki erotinių prekių

Asociatyvi / Organizatorių nuotr.

Jei norite greitai ir patogiai apsipirkti – užsukite į prekybos miestelio „Urmas“ Geltonąją galeriją. Čia palyginti nedideliame plote įsikūrusios daugiau kaip 100 parduotuvių, siūlančių didžiąją dalį prekybos miestelyje esančio asortimento. Dabar daugelyje parduotuvių vyksta žiemos išpardavimai, per kuriuos prekių galite įsigyti apie 20 proc. pigiau.

Geltonoji galerija yra iš karto už istorinio stiliaus restoranų pastatų, tad įsukę į prekybos miestelį iš Pramonės prospekto pusės, beveik iš karto atsidursite ties ja.

IMG_4124

Jei neturite daug laiko ir nenorite rengti kelionės per visą prekybos miestelį čia vienoje vietoje galite rasti daug skirtingų prekių: specializuotas vyriškų, moteriškų, vaikiškų drabužių, kosmetikos, butinės technikos parduotuves, gėlių, užuolaidų salonus, antikvarinių daiktų ir interjero detalių prekybos vietas. Viską, ko reikia ras ir žvejai bei keturkojų augintinių šeimininkai.

Artėjant Valentino dienai neprošal apsilankyti ir čia veikiančioje „Aistros“ parduotuvėje. Na, o jaukioje kepyklėlėje galėsite prisėsti, užkąsti, išgerti kavos ir parnešti gardžių lauktuvių namiškiams.

Moterys ieško spalvų

Daugelis drabužių parduotuvių Geltonoje galerijoje šiuo metu siūlo nuolaidas žieminiams drabužiams iki 20 proc. Ne išimtis ir 6 salėje, 19 prekybos vietoje įsikūrusi erdvi moteriškų drabužių parduotuvė.

Tiek laisvalaikiui, tiek ypatingesnėms progoms skirtų drabužių čia ras ir jaunos merginos, ir vidutinio amžiaus moterys: megztukai, striukės, kelnės, suknelės, batai, palaidinės – viskas, ko tik jums gali prireikti.

urmas geltonoji 4

Parduotuvės darbuotojos sakė pastebėjusios, kad šią žiemą jaučia ypač didelį klienčių poreikį ryškesnių spalvų drabužiams. „Moterys sako, kad pabodo šaltuoju metų laiku būti vienodai, tamsiai apsirėdžiusioms lyge per laidotuves – norisi ko nors ryškesnio, išsiskiriančio ir keliančio nuotaiką“, – įspūdžiais dalijosi merginos.

Jei ir jūs galvojate panašiai, užsukite į šią parduotuvę – ir nuolaidų pamedžioti, ir garderobą paįvairinti.

Beje, kalbant apie nuolaidas – toje pačioje prekybos salėje įsikūrusi ir moteriškų drabužių išparduotuvė, kurioje vyraujančios įvairių stilingų itališkų prekės ženklų drabužių kainos vos 7, 9 ar 13 eurų.

Vaikams – kokybiška apranga ir žaislai

Geltonojoje galerijoje gausu ir vaikiškų drabužių bei žaislų parduotuvių. Trečioje prekybos salėje, 15 vietoje veikia nedidelė jauki krautuvėlė, kurioje aptiksite įvairių kokybiškų, lietuviškų ir užsienio žinomų prekės ženklų vaikiškų drabužių.

urmas geltonoji 5

Apsilankę šioje parduotuvėje vaiką ne tik aprengsite nuo galvos iki kojų (kelnės, megztukai, marškinėliai, batai, šalikai, pirštinės, kepurės), bet papuošite gimtadieniui ar kokiai kitai svarbiai šventei – puošnios suknelės mergaitėms, stilingi komplektėliai berniukams, įvairūs vaikiški aksesuarai ir, žinoma, žaislai. Pastarieji – itin kokybiški, pagaminti tik iš medžio.

„Mamos itin vertina „Mayoral“, „To Be Too“, „Gaialuna“ firmų drabužėlius“, – pastebi parduotuvės savininkė Gitana Ziutelienė.

Vyrus aprengs nuo galvos iki kojų

Trečiojoje prekybos salėje patogiai pirkėjams įsikūrusios ir naujagimiams skirtų drabužėlių bei daiktų ir vaikiškų žaislų parduotuvės.

Žinoma neliks nuskriausti ir Geltonojoje galerijoje apsilankę vyrai. Jie tikrai čia turi iš ko rinktis, o mes šį kartą užsukome į „Victorio“ vyriškų drabužių firminę parduotuvę, dirbančią Antroje salėje, 7 prekybos vietoje.

urmas geltonoji 6

Parduotuvės darbuotoja Zita Sakalauskienė sako, kad dažnai čia užsukančius vyrus aprengia nuo galvos iki kojų pačiomis įvairiausiomis progomis.

„Būna, kad atvyksta žmonės iš užsienio į vestuves likus vos dviems valandoms, o mes viską pritaikome suderiname ir išsiunčiame žmogų sutvarkytą tiesiai į šventę“, – šmaikštavo pašnekovė.

Parduotuvė išsiskiria itin gausiu vyriškų marškinių pasirinkimu – nuo oficialių iki laisvalaikio, tačiau čia gausu ir kitos įvairiausios aprangos. Striukės, paltai, kelnės, megztiniai, batai, taip pat – diržai, varlytės, kaklaraiščiai. Jau minėtoms šventėms – kostiumai, smokingai.

Darbui ir žvejybai

Dar pora daugiausia vyrams aktualių sričių, kuriomis jie gali pasirūpinti užsukę į Geltonąją galeriją – darbiniai drabužiai ir žvejybos reikmenys. Parduotuvėje „Craft Wear“ – Lietuvoje ir Čekijoje gamintos striukės, kombinezonai, signaliniai (švytintys tamsoje) drabužiai, avalynė, pirštinės. Taip pat ir visos reikalingos saugos priemonės – apsauginiai akiniai, šalmai, ausinės.

Šiuo metu žieminei darbinei avalynei taikoma 20–25 proc. nuolaida.

IMG_6361

Parduotuvėje „Viskas žvejui“ kiekvienas žvejas iš tiesų ras tikriausiai viską, ko tik prireiks – prekių gausa ir įvairovė vos įžengus tiesiog pribloškia. Beje, čia šiuo metu irgi nuolaidos – visai žieminei žvejybos įrangai – 20 proc.

Klasikiniai interjerai išlieka populiarūs

Geltonojoje galerijoje veikia net dvi antikvarinių daiktų parduotuvės, kur galite įsigyti įvairiausių antikvarinių daiktų ar baldų savo namų interjerui ar kolekcijai.

Parduotuvės „Šapokliak“ savininkas Tomas Stabingis sako, kad klasikinis interjero stilius niekada neišeis iš mados, todėl tai ne tik gražu, bet ir naudinga investicija.

urmas geltonoji 1

„Vežame autentiškus senoviškus baldus iš pietų Prancūzijos ir Belgijos, juos restauruojame, todėl visi jie atrodo tarsi nauji ir jau pritaikyti naudoti. Turime daug klientų, kurie nori klasikinio savo namų interjero – nemažai yra ir tokių, kurie pasistato ar įsirenginėja naujus namus ir nori, kad jie būtų būtent tokio stiliaus“, – pasakojo pašnekovas.

Čia galite rasti ne tik baldų, bet ir įvairiausių indų, servizų, vazų, paveikslų, žvakidžių, toršerų, taurių – visko, ko prireiks klasikiniam interjerui jūsų namuose sukurti.

Grožio pasaulyje – naujienos

Jei šiek tiek aukščiau skyrėme daugiau dėmesio vyriškoms aktualijoms, Geltonojoje galerijoje įsikūrusi dar viena parduotuvė, kuri tikriausiai bus labiau aktuali moterims. Tai 1 salėje veikianti grožio priemonių oazė „Cascada“. Parduotuvėje itin gausu pačių įvairiausių grožio puoselėjimui skirtų priemonių, tačiau jos darbuotojos išskyrė keletą aktualių naujienų. Tai „Macadamia“ plaukų priežiūros priemonių linija su makadamijų aliejumi, taip pat plaukų priežiūrai skirta „Biotop“ linija su auksu.

Dar viena naujovė – fotoepiliatorius, kuris švelniai ir ilgam šalina kūno plaukelius ir palieka odą labai švelnią.

urmas geltonoji 3

Užsukite į „Cascadą“ ir malonios jos darbuotojos ne tik parodys jums naujienas, bet ir patars, suras ir parinks geriausias priemones, kad nuolat būtumėte graži ir pasitikinti savimi.

Aistrai kurstyti – išskirtiniai kvepalai ir apranga

Na, o artėjant Valentino dienai, daugeliui vyrų ir moterų knieti užsukti į Geltonojoje galerijoje veikiančią „Aistros“ erotinių prekių parduotuvę. Be daugelio kitų dalykų, čia galėsite įsigyti sau ar padovanoti antrajai savo pusei specialių aistrą žadinančių kvepalų su afrodiziakais, įvairių aksesuarų, seksualių apatinių ir teminės aprangos meilės žaidimams.

IMG_7823-donaldofoto

„Prieš kiekvieną Valentino dieną daugiausia sulaukiame vyrų, kurie nori nustebinti savo damas ir išrenka joms pačius seksualiausiu apatinius, nors užsuka ir moterų, kurios nori, kad jų vyras ypatingomis progomis ypatingai ir pasipuoštų“, – intriguoja parduotuvės konsultantė Toma.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA