Rytas prasidėjo avarijomis | Kas vyksta Kaune

Rytas prasidėjo avarijomis

"Kas vyksta Kaune" skaitytojo nuotr.

Kaune antradienio rytą užfiksuotos trys avarijos, jų metu nukentėjo eismo įvykių dalyviai.

[galerija kiek=””]

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (VPK) informavo, kad sausio 31 d. 06:50 val. buvo gautas pranešimas, kad Kaune, Panerių g., neprivažiavus A1 viaduko, susidūrė du vilkikai. Pirminiais duomenimis nukentėjo vienas vairuotojas. Atvykus pareigūnams paaiškėjo, kad sunkvežimis „Man“, vairuojamas vyro (gimusio 1949 m.), kliudė miškovežį, vairuojamą vyro (gimusio 1970 m.). Sunkvežimio „Man“ vairuotojas atsisakė vykti į gydymo įstaigą, vairuotojai pildė eismo įvykio deklaraciją. Kol buvo šalinami avarijos padariniai, pareigūnai reguliavo eismą.

Apie 07:05 val. gautas pranešimas, kad kelyje A1 Kaunas-Klaipėda, netoliese Giraitės, susidūrė „VW Touran”, vairuojamas vyro (gimusio 1978 m.) su automobiliu „Hyundai“, vairuojamu vyro (gimusio 1959 m.) ir krovininiu automobiliu „DAF“, kurį vairavo vyras (gimęs 1978 m.). Netoli įvykio vietos vėliau susidūrė dar keli automobiliai – automobilis „Audi A4“, vairuojamas vyro (gimusio 1987 m.) ir krovininis automobilis „Mercedes-Benz“, vairuojamas vyro (gimusio 1962 m.). Skaitytojai praneša, kad šiame kelyje didelės eismo spūstys, jos fiksuojamos ir 9:20 val.

Pareigūnai pažymėjo, kad techniniai eismo įvykiai, kuomet nėra sužalotų asmenų, priskiriami C kategorijai. Į juos pareigūnai turi atvykti per valandą laiko. „Primename, kad Kelių eismo taisyklės numato, jo pagal galimybes vairuotojas turi imtis visų reikiamų priemonių saugiam eismui užtikrinti eismo įvykio vietoje (įjungti avarinį signalą, pastatyti avarinio sustojimo ženklą). Šiuo atveju, atvykus pareigūnams, vairuotojai, laukdami jų, buvo su šviesą atspindinčiomis liemenėmis, automobiliuose buvo įjungtas avarinio sustojimo signalas, buvo pastatyti avarinio sustojimo ženklai”, – teigia Kauno apskrities VPK atstovė.

Trečioji avarija ryte užfiksuota Vilkijoje, Čekiškės g., apie 07:40 val. gautas pranešimas, kad čia susidūrė du lengvieji automobiliai. Sužalota vairuotoja, kurią išvežė į medicinos įstaigą.

Prieš vidurdienį, apie 11:50 val. dar viena avarija įvyko Savanorių prospekto pabaigoje, ties „Toyota” salonu, ten susidūrė keli automobiliai, apie aukas nepranešama.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA