Kelyje Kaunas – Jonava partrenktas vyras neišgyveno | Kas vyksta Kaune

Kelyje Kaunas – Jonava partrenktas vyras neišgyveno

Asociatyvi nuotr. / DELFI nuotr.

Ne itin džiugiai prasidėjusi savaitė Kauno miesto bei apylinkių gatvėse tik blogėja – pirmadienio vakarą mirtinai partrenktas pėsčiasis.

Kaip informavo Kauno apskr. VPK pareigūnai, pirmadienį vakare 17:37 val. gautas pranešimas, jog kelio A6 atkarpoje Kaunas – Jonava įvyko skaudus eismo įvykis, kurio metu mirė žmogus.

Pranešama, jog prie Šveicarijos kaimo lengvuoju „Opel“ markės automobiliu buvo partrenktas 50-60 metų vyriškis. Dėl patirtų sužalojimų į įvykio vietą atvykę greitosios pagalbos medikai jam padėti jau nebegalėjo – vyras neišgyveno.

Pėsčiąjį partrenkusį automobilį vairavo 1951 metais gimęs vyras.

Pirminiais duomenimis, nelaimė įvyko kai vyras ėjo keliu ir greta varėsi dviratį, tačiau tikslias įvykio aplinkybes aiškinasi policijos pareigūnai.

Kauniečiai taip pat pastebėjo šį įvykį. Jų teigimu, apie 18:30 val. įvykio vietoje dirbo specialiosios tarnybos, o greta vyriškio gulėjo dviratis.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ primena, jog šis pirmadienis Kauno keliuose taip pat prasidėjo nelaimėmis. Vos 7:30 val. jau buvo užfiksuoti pirmieji partrenkti pėstieji, iš viso keliuose nukentėjo daugiau nei 5 žmonės.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA