Pagrobė žmogų ir jo prabangų automobilį: policija per kelias valandas susekė | Kas vyksta Kaune

Pagrobė žmogų ir jo prabangų automobilį: policija per kelias valandas susekė

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Pareigūnai ir vėl demonstruoja operatyvią reakciją ir veiksmus. Ketvirtadienį po pietų sulaukę pranešimo apie pagrobtą žmogų, vos per kelias valandas jį susekė ir pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Apie 16 valandą portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai teiravosi, kokie neramumai vyksta Jonavoje, mat link šio miesto per Karmėlavą praskubėjo keletas policijos automobilių. „Kodėl gausios policijos pajėgos važiuoja link Jonavos? Pro Karmėlavą pravažiavo ne viena ir ne dvi mašinos su švyturėliais ir labai skubėjo?“ – rašė jie.

Kaip ketvirtadienį vakare informavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) atstovė Odeta Vaitkevičienė, pareigūnai 14:28 min. gavo pranešimą apie Kaune jėga į automobilį įsodintą asmenį ir pagrobtą prabangų jo automobilį. Pasak pranešimo, 1975 metais gimusį vyrą į pagrobė 5 kaukėti asmenys.

„Operatyvių policijos pareigūnų veiksmų dėka nukentėjusysis ir jo automobilis rasti po kelių valandų“, – tvirtino O. Vaitkevičienė. Pareigūnai automobilį surado Jonavoje, o jo savininką – Kėdainių rajone.

Dėl šio įvykio Kauno apskr. VPK pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto laisvės atėmimo. Už šį nusikaltimą numatyta bausmė – areštas arba laisvės atėmimas iki ketverių metų.

Įtariamųjų tapatybės nustatinėjamos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA