Nesuvaidintos žiūrovų emocijos nuotraukose, „Žalgiriui” taršant Maskvos CSKA | Kas vyksta Kaune

Nesuvaidintos žiūrovų emocijos nuotraukose, „Žalgiriui” taršant Maskvos CSKA

P. Grigaliūno nuotr.

Antradienio vakarą Kaune susirinkę „Žalgirio” krepšinio komandos gerbėjai ūžė iš džiaugsmo. Tądien čia pasiekta istorinė, seniai regėta pergalė: Kauno „Žalgiris“ įveikė Maskvos CSKA rezultatu 79:74.

Pagaliau „Žalgiriečiai” nutraukė 17-os pralaimėjimų rusams seriją. Portalas „Kas vyksta Kaune” dalinasi fotografo Pauliaus Grigaliūno užfiksuotais momentais, čia galima išvysti plačią emocijų skalę, paženklinusią ne vieno „žaliai-balto” veidą, kartu siekiant pergalės prieš sunkų varžovą.

„Žalgirio“ treneris Šarūnas Jasikevičius po rungtynių teigė, kad pagaliau matė komandą tokią, kokią nori matyti kiekvienose rungtynėse.

„Reikia sveikinti komandą, visą trenerių štabą, kuris puikiai susitvarkė su ekstremaliomis situacijomis ir taip toliau. Ir labiausiai reikia sveikinti fanus, kurie, aš galvoju, šitos principinės pergalės laukė jau eilę metų. Vyrai tikrai žaidė, ruošėsi šitoms rungtynėms ekstremaliomis sąlygomis ir net jų pasirodymas prieš Kėdainius daugeliui jūsų gal nėra svarbus, bet mes jau matėme, kad komanda ruošiasi rungtynėms su CSKA“, – žurnalistams po rungtynių tvirtino treneris.

Keturiolika pergalių savo sąskaitoje turintys ir praėjusiame susitikime su „Žalgiriu“ kauniečius nelengvai, tačiau įveikę CSKA krepšininkai rungtyniavo be ryškiausios savo žvaigždės – Milošo Teodosičiaus, kuris patyrė kojos traumą. Dėl šios priežasties į Kauną atvykęs Dimitrios Itoudis prieš varžybas tvirtino, jog jo komandos laukia nemenkas iššūkis.

Po pralaimėjimo jis neslėpė nusivylęs savo komanda ir jos žaidimu. „Sveikinu „Žalgirį“ su pergale, jie žaidė žymiai geriau antroje pusėje“, – žurnalistams teigė treneris. „Mes žaidėme gėdingai, tikrai buvo gėda rungtynių pabaigoje.“

Kitas Eurolygos išbandymas Kauno „Žalgirio“ lauks sausio 27 dieną Stambule. Čia kauniečiai bandys įveikti Stambulo „Daruššafaka“ ekipą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA