Kaune atidarytame naujame sporto centre dirba tik aukščiausio lygio specialistai | Kas vyksta Kaune

Kaune atidarytame naujame sporto centre dirba tik aukščiausio lygio specialistai

Organizatorių nuotr.

Neseniai Kaune duris atvėrė naujas SIL” sporto centras, kuris miesto gyventojus ir svečius kviečia mėgautis ne tik kokybiškomis treniruotėmis, bet ir aukštą kvalifikaciją turinčių specialistų priežiūra.

Strategiškai patogioje Kauno vietoje, Savanorių prospekte įsikūrusio „SIL” sporto centro tikslas – ne tik visokeriopa pagalba klientui siekiant geriausių sporto rezultatų, bet svarbiausia, naudojantis moksliškai pagrįstais metodais užtikrinti puikią kliento savijautą kiekvieną dieną.

1 tūkst. kv. m patalpose įkurta šiuolaikiška treniruoklių salė, kurioje galima rasti modernią, aukštos kokybės fitneso salės įrangą, funkcinę zoną, net dvi grupinių pratybų sales, mitybos specialisto bei kineziterapeuto kabinetus.

Pasak sporto centro direktoriaus Deivido Plerpos, neretai žmonės atvykę į sporto klubą neturėdami tinkamos specialisto priežiūros netinkamai pasirenka fizinį krūvį, treniravimosi metodikas, todėl fizinės veiklos ne tik nesuteikia laukiamos naudos, tačiau neretai būna ir žalingos.

„SIL” sporto centras pasirūpino, kad kiekvienas pas mus atvykęs sportuoti būtų visų pirma ištestuojamas, jam parenkama adekvati treniravimo programa kuri atitinka parengtumo lygį bei tikslus. Čia kiekvieną diena budi treniruoklių salės instruktoriai, kurie padeda ir pataria sportuojantiems, lankytojai bet kada gali gauti kompetetingą konsultaciją nemokamai, tai be galo svarbu užtikrinat veiksmingą sportą“, – teigė „SIL” sporto centro direktorius Deividas Plerpa.

Sporto centre lankytojų patogumui yra net dvi grupinių treniruočių salės, kuriose kiekvieną savaitę vyksta 38 skirtingo intensyvumo grupiniai užsiėmimai, tarp kurių kiekvienas ras sau tinkamiausius. Vyksta atskiros treniruotės vaikams, stalo teniso užsiėmimai, todėl sportuoti vienu metu gali visa šeima.

Po kiekvienos treniruotės lankytojai turi galimybę pasikaitinti įrengtoje pirtyje (saunoje) bei atsigauti poilsio zonoje, kurioje ramybės terapiją teikia įspūdingo dydžio akvariumas.

„Svarbu pabrėžti ir tai, kad gera savijauta yra ne tik reguliarios treniruotės sporto klube, bet taip pat ir subalansuota sveika mityba bei traumų prevencija. Todėl „SIL‘e” lankytojais rūpinasi net aštuoni treniruoklių salės instruktoriai, profesionalus kineziterapeutas Marijus Borisas bei plačiai žinomas sveikos gyvensenos ir mitybos specialistas Artūras Sujeta. Kiekvienas mūsų klientas nemokamai kiekvieną mėnesį gauna paslaugų paketą – apsilankymą pas kiekvieną iš minėtų specialistų, kurie atlieka klientui reikalingus testus, suteikia konsultacijas ir rekomendacijas, jų laikantis, net neabejojame, kiekvienas pasieks norimus rezultatus“, – pabrėžė D.Plerpa.

„SIL” sporto centras išsiskiria ir tuo, kad į klubo valdybą yra įtraukęs net 5 skirtingo amžiaus klubo lankytojus. Tai bene pirmasis sporto klubas Lietuvoje tiesiogiai į klubo valdymą įtraukęs klientus.

„Džiaugiamės turėdami klubo lankytojus savo valdyboje, kiekvienas šių žmonių žodis mums yra ypač svarbus. Tik taip galėsime klubą padaryti maksimaliai klientų lūkesčius atitinkančią sveikatinimo vietą, tobulėti ir suteikti aukščiausio lygio paslaugas net išrankiausiems klientams“,- teigė sporto klubo akcininkas Mindaugas Balčiūnas.

Daugiau informacijos apie „SIL” sporto centro veiklas rasite svetainėje čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA