Kaunietė A.Jagelavičiūtė prisipažino, bet neatsiprašė gerbėjų ir žiūrovų: tiesioginiame eteryje buvo girta | Kas vyksta Kaune

Kaunietė A.Jagelavičiūtė prisipažino, bet neatsiprašė gerbėjų ir žiūrovų: tiesioginiame eteryje buvo girta

DELFI nuotr.

Sekmadienio vakarą, kai daugelis Lietuvos televizijos žiūrovų buvo prilipę prie žydrųjų ekranų ir stėbėjo tiesioginę „Žmonės 2017“ apdovanojimų transliaciją, plačiai nuskambėjo atvejis, kai žinoma stilistė Agnė Jagelavičiūtė ant scenos užlipo vos pastovinti ant kojų. Po šio įvykio interneto bendruomenėje pasipylė žinomą visuomenės veikėją smerkiantys įrašai socialiniame tinkle.

Kaip jau skelbėme anksčiau, stebint televizijos šou transliaciją, pastebima, kad LNK televizijos darbuotojai žaibiškai nusprendė trumpam nutraukti televizijos transliaciją, nes praėjus kelioms sekundėms po „žvaigždės“ ištarto keiksmažodžio, televizijos eteryje pasirodė reklaminis intarpas.

Iš karto po šio tiesioginio siužeto, kurio scenarijuje tikriausiai nebuvo, socialinių tinklų profiliuose pasipylė komentarai dėl stiliaus žinovės elgesio tiesioginiame televizijos eteryje. Ne vienas socialinių tinklų vartotojas išsakė kritiškas nuomones dėl tokio A.Jagelavičiūtės elgesio. Tiesa, kiti spėja, kad žinoma veikėja galėjo būti padauginusi ne alkoholinių gėrimų, o vaistų ar tiesiog buvo išsekusi.

Pirmadienio rytą A.Jagelavičiūtė socialiniame tinkle pareiškė savo nuomonę apie minėtą incidentą tiesioginiame eteryje. Ji prisipažino, kad sekmadienio vakarą buvo kiek padauginusi, tačiau nemato reikalo dėl to atsiprašinėti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA