Kaunietės užfiksuota moteris taip elgtis negalėjo | Kas vyksta Kaune

Kaunietės užfiksuota moteris taip elgtis negalėjo

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija pirmadienį sulaukė vienos kaunietės iš Dainavos mikrorajono nusistebėjimo. Moteris tikina, kad brandaus amžiaus moteris tuština prie viešojo transporto stotelės pastatytą smėlio dėžę.

[galerija kiek=””]

„Laukiau autobuso stotelėje ir pastebėjau neįprastą vaizdą. Prie viešojo transporto stotelėje esančios smėlio dėžės su ratukais privažiavo brandaus amžiaus moteris, drąsiai atsidarė dėžę ir į maišus su kibirėliais prisikasė smėlio. Vėliau ji su ratukais tą smėlį išsivežė į dauiaaukščių kiemus. Gal tai tik man neįprasta? Aš manau, kad tas smėlis skirtas stotelėse pabarstyti, kad nebūtų slidu. Namai tūrėtų patys tuo rūpintis ar ne taip?”, – teiraujasi kaunietė.

Susidariusią situaciją portalui „Kas vyksta Kaune“ sutiko pakomentuoti UAB „Kauno Švara” miesto valymo skyriaus vadovė Jolanta Beidokaitė, kuri teigia, jog taip elgtis negalima, kad ir kaip rūpintumėmės savo daugiabučio kiemu.

„Smėlio dėžės yra pastatytos viešojo transporto stotelėse, kad galima būtų operatyviai pabarstyti stotelių aikšteles ar pabortę, nukasus sniegą ar esant plikledžiui, lijundrai“, – teigia pašnekovė.

Ji pažymi, kad imti smėlį iš viešojo transporto stotelių gyventojams negali, tačiau kiekvienas daugiabutis turi namų administratorius ar yra įsteigtos bendrijos, kurios ir prisižiūri kiemų teritorijas, kaip nusiperka darbo įrankius (šluotas, kastuvus) taip turėtų ir smėlio įsigyti. Bet gyventojams yra galimybė gauti smėlio barstymui ir nemokamai, tačiau reikėtų kreiptis į seniūniją.

„Kaip ir kiekvienais metais UAB “Kauno Švara” seniūnijoms išdalino smėlio druskos mišinio, supilstyto į maišus, todėl gyventojams reikėtų kreiptis į seniūnijas“, – teigia J.Beidokaitė.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kaune vykstančius įvykius, rašykite spec. formos „Pranešti naujieną“ pagalba arba per Facebook puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA