Daugiabutyje rastas vyriškio lavonas: policija aiškinasi mįslingas įvykio detales | Kas vyksta Kaune

Daugiabutyje rastas vyriškio lavonas: policija aiškinasi mįslingas įvykio detales

Sekmadienio rytą Kaune viename Taikos prospekto daugiabutyje rastas vyriškio kūnas. Kauno apskrities policijos pareigūnai nedelsiant pradėjo vykdyti įvykio tyrimą, po kurio turėtų paaiškėti, kas kaltas dėl vyriškio mirties.

Pranešama, kad vyriškio kūnas aptiktas namuose Taikos prospekte sekmadienį, apie 10 valandą. Bute rastas vyriškio, gimusio 1962 metais kūnas su daugybe sužalojimų. Butas, kuriame rastas vyriškis, išverstas.

Mįslinga įvykio aplinkybė, jog atvykę pareigūnai rado iš vidaus užrakintas duris, kurių spynoje paliktas raktas.

Į butą policijos pareigūnai pateko su Kauno priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento pareigūnų pagalba, kurie atrakino pirmo aukšto buto duris ir įleido policininkus.

Policijos pareigūnai minėtą butą patikrinti nuvyko, kai gavo giminaičių pranešimą, jog į butą niekas neįsileidžia.

Pirmame aukšte gyvenantys velionio kaimynai portalui DELFI sakė, kad jokio triukšmo naktį negirdėjo. Vienas kaimynas žurnalistams pasakojo, kad vyras gyveno vienas, šeimos neturėjo, kartais pas jį lankydavosi mama. Pasak Gintautu prisistačiusio vyro, jo žiniomis, kaimynas kelias dienas iš eilės vartojo alkoholį. Kad kaimynas turėjo problemų su alkoholiu, patvirtino ir kitame pirmo aukšto bute gyvenanti Genovaitė. Moteris sakė, kad vyras ne kartą prašė paskolinti pinigų, o negavęs supykdavo. Kaimynai sutartinai sako, kad nors velionis ir piktnaudžiavo alkoholiu, problemų tame pačiame daugiabutyje esantiems gyventojams nekeldavo.

Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą. Kauniečius, galinčius suteikti informacijos apie minėtą įvykį, prašoma kreiptis bendruoju pagalbos telefonu 112.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA