Šimtai kauniečių įveikė 340 minučių sporto iššūkį | Kas vyksta Kaune

Šimtai kauniečių įveikė 340 minučių sporto iššūkį

Organizatorių nuotr.

Muzika, šviesos ir sporto išsiilgę kauniečiai šeštadienį karaliavo Kauno sporto halėje. Į antrą kartą rengiamą „Sporto iššūkį“ susirinko daugiau nei puse tūkstančio sporto išsiilgusių žmonių. Jie išbandė tiek ramias, jogos, tiek ir aktyvesnes, funkcines bei kovos elementais pasižyminčias treniruotes.

„Sportas mus įkvepia, motyvuoja ir išlaisvina. Linkiu visiems sportuoti ne dėl kitų, ne dėl draugų ar nuotraukų socialiniuose tinkluose. Sportuokite dėl savęs, pagal savo galimybes“, – prieš renginį susirinkusius drąsino renginį organizuojančio S. Dariaus ir S. Girėno sporto centro vadovas Giedrius Bielskus.

Sportuojančių susirinko pilna halė. Kaip ir praėjusiais metais į renginį susirinko daugiausia merginos, bet netrūko ir prakaitą liejančių vaikinų. Jie itin aktyvūs buvo judresnėse, daugiau ištvermės ir jėgų reikalaujančiose treniruotėse.

„Buvau su drauge ir prieš metus. Labai patiko, tarsi sportinė diskoteka. Stengėmės kuo geriau atlikti pratimus. Gal net kiek persistengėme, nes kitas keletą dienų buvo ganėtinai sunku (juokiasi). Bet šiemet stengiausi dar labiau, pažiūrėsime kaip jausiuosi rytoj“, – pasakojo studentė Loreta.

Dalyviai galėjo susipažinti su 8 skirtingomis programomis. Norintieji ramesnių, plastiškesnių ir ramybę skleidžiančių treniruočių galėjo išbandyti jogą ir pilatesą. Išsitaškyti, rimtai paprakaituoti bei sustiprinti raumenis buvo galima daugiau ištvermės reikalaujančiose funkcinėse, Cardio Boxing ar specialiose Nike Training club treniruotėse. Energingai dalyviai pajudėjo ir pagal zumbos bei Dance treniruočių metodiką. Visas treniruotes vedė profesionalūs treneriai, treniruotes paįvairino sporto tempą atitinkanti muzika ir šviesų efektai.

Dalyvių laukė ir įvairūs žaidimai, iššūkiai, kurių nugalėtojai buvo apdovanojami rėmėjų dovanomis, knygomis „Nuo sporto nepabėgsi“.

„Norėjome, kad kiekvienas čia rastų sau tinkamas treniruotes. Būtų tiek judrių tiek ir lankstumo, plastikos reikalaujančių pratimų. Matome, kad neprašovėme. Tarp dalyvių buvo ir tėvų su vos kelių metų vaikais, tiek ir garbaus amžiaus senjorų. Sportuoti gali visi“, – tikino pašnekovas užsimindamas, kad šią tradiciją, metus pradėti visos dienos sporto iššūkiu, tęs ir toliau.

Organizatoriai užsimena, kad „Sporto iššūkis – įkvėptas Nike ir Impuls“ renginys yra tarsi įvadas į naujus metus, norintiems pasiekti ir įgyvendinti per naujus metus duotus sportinius pažadus sau. Tai daryti S. Dariaus ir S. Girėno sporto centras padės visus metus. Kauniečius aktyviai sportuoti ir toliau kvies projektas „Judėk sveikai“. Žiemos sezonu vyksta net 6 nemokamos treniruotės per savaitę. Norintys gali išbandyti bėgimo, funkcines, pilateso bei solo latino šokių treniruotes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA