Rekonstruotoje autobusų stotyje – pasaulyje populiaraus maitinimo prekės ženklo startas Kaune | Kas vyksta Kaune

Rekonstruotoje autobusų stotyje – pasaulyje populiaraus maitinimo prekės ženklo startas Kaune

R.Tenio nuotr.

Atsinaujinusioje Kauno miesto autobusų stotyje gyventojus ir miesto svečius pasitiks vienas populiariausių greitojo maisto prekės ženklų pasaulyje – „Subway“.

Jungtinėse Amerikos Valstijose 1965-iais metais įkurtas užkandinių tinklas „Subway“ kauniečiams duris atvers kartu su atnaujinta Kauno miesto autobusų stotimi, kurios atidarymas numatomas jau ateinančią savaitę.

Iki šiol Lietuvoje „Subway“ užkandinės veikė tik sostinėje ir uostamiestyje , tačiau greitu metu jų turėtų padaugėti – greitai bus atidaryta ne tik kavinė rekonstruotoje Kauno autobusų stotyje, bet ir šalia magistralinio kelio Via Baltica.

Kol kas neaišku, ar kauniečiams „Subway“ užkandinės kainos ir patiekiami produktai bus patrauklūs. Miesto gyventojai atsimena, jog Kaune trumpai veikė vienas „KFC“ greito maitinimo tinklo restoranas, tačiau jo veikla buvo nutraukta.

Be minėtų užsienyje populiarių greitojo maitinimo restoranų prekės ženklų, Kaune taip pat veikia „Mcdonalds“, taip pat „Hesburger“ tinklas, pastaruosius metus Kaune vykdęs aktyvią plėtrą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA