Jaunas kaunietis atsiliepė į našlaičio prašymą „Nupirk man pavalgyti“ | Kas vyksta Kaune

Jaunas kaunietis atsiliepė į našlaičio prašymą „Nupirk man pavalgyti“

Video stop kadras

Gerumas kauniečiams nesvetimas ne tik per Kalėdas – tą patvirtina tokie poelgiai, kaip kauniečio Aleksandr Žukov pagalba našlaičiui Mykolui.

Kaunietis, savo socialinio tinklo paskyroje pasidalinęs jautriu įrašu, jau spėjo sulaukti kelių tūkstančių žmonių pagyrų ir palaikymo. Pats jis tvirtina vaizdo įrašu pasidalinęs tam, kad parodytų gerą pavyzdį tiems, kurie taip pat gali padėti Mykolui ar panašaus likimo žmonėms.

„Priėjo prie manęs vaikas ir sako: nupirk man pavalgyti“, – prekybos centre „Mega“ nufilmuoto vaizdo įrašo pradžioje pasakoja A. Žukov, kartu į parduotuvę besivesdamas Mykolą. „Tėvai mirė, močiutė nepasirūpina, o apsauga, sakė, neleidžia į parduotuvę“, – tęsė kaunietis.

(vaizdo įrašas pašalintas siekiant apsaugoti nepilnamečio asmens privatumą)

Parduotuvėje jis leido berniukui rinktis viską, ko tik jis panorės. Plonais rūbais apsirengęs Mykolas pirmiausiai patraukė prie duonos, vėliau, tik A. Žukov paragintas, išdrįso pasiimti ir rūkytos dešros. Kitas prekes berniukas taip pat ėmė tik paragintas kauniečio – taip jo krepšelyje atsidūrė keletas daržovių, kitų prekių.

Iš viso A. Žukov geras darbas atsiėjo 13 eurų ir 97 centus. „Padarėme tokią akciją žmogui, kuris šiais laikais neturi net ko pavalgyti. Norėčiau, kad šis įrašas taptų „virusinis“ ir žmonės pasistengtų padėti“, – po apsipirkimo kalbėjo kaunietis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA