Kauniečiai džiaugiasi žiema Kleboniškyje | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai džiaugiasi žiema Kleboniškyje

R. Tenio nuotr.

Savaitgalį džiuginant orui, kai lauke vos keli laipsniai šalčio, dauguma žmonių laisvalaikį leisti patraukė į gamtą. Žiemos pramogoms ant ledo ar nuo kalnų – dabar pats tinkamiausias laikas.

Portalo „Kas vyksta Kaune” fotografas sekmadienį, apie 14:30 val., ant Kleboniškio miške esančios nuokalnės, netoli autostrados, užfiksavo daugiau kaip šimtą čiužinėti nuo kalno susirinkusių žmonių. Kas su šeimomis ir mažais vaikais, kas su draugais ir augintiniais, o kas vieni – visi džiaugiasi nemokama pramoga pačiame mieste. Daugiausiai džiaugsmo čiuožimas nuo kalno sukelia vaikams, tačiau ir suaugusieji nevengia išbandyti šio pasilinksminimo būdo, o visų susirinkusiųjų veiduose šviečia nuoširdžios šypsenos.

Pačiužinėti suspėti dar gali ir kiti kauniečiai, likę poilsiauti mieste, tereikia pasiimti rogutes, čiuožynes, šiltos arbatos ir pirmyn gerai leisti laiką į Kleboniškį, juolab, kad atmosfera čia draugiška, tinkama pabendrauti ir megzti naujas pažintis.

Ši vieta čiužinėti kauniečių mėgstama jau nuo seno, nors yra netoli autostrados, tačiau nepavojingoje nusileidimams su rogutėmis vietoje.

Vėliau kauniečiai raginami namuose pasišilti, pavalgyti karšto maisto ir keliauti laisvalaikį lauke leisti toliau, šįkart ant Lampėdžio ežero, kur nuo 18 val. vyks diskoteka. Dalyvių amžius neribojamas, patartina šiltai apsirengti, pasiimti užkandžių, arbatos ir čiuožimo priemones. Įėjimas nemokamas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA