Kaune atidaromas pirmasis nanotechnologijų švaros centras Lietuvoje | Kas vyksta Kaune

Kaune atidaromas pirmasis nanotechnologijų švaros centras Lietuvoje

R. Tenio nuotr.

Nanotechnologijų bendrovė „NanoWay“ plečia savo veiklą ir nuo šiol vykdys ne tik inovatyviųjų elementų prekybą, bet ir teiks automobilių paviršių plovimo, padengimo ir apdorojimo paslaugas.

[galerija kiek=”12″]

Kaune, Veiverių g. 61B, atidaromas pirmasis jų švaros centras, o atidarymo dieną visi atvykę automobiliai bus plaunami nemokamai.

Purvas „atšoka“ nuo paviršiaus

Pasak įmonės įkūrėjų, pagrindinės priežastys įsteigti švaros centrą – gausi nanotechnologijų produktų, kurie skirti automobilio švarai ir estetikai palaikyti, paklausa. „Dažnas klientas įsigydamas produktus teiraujasi apdorojimo subtilybių, dažniausiai šį darbą nori patikėti profesionalams, kurie turi patirties kaip išvengti pagrindinių šiuolaikiškos technologijos panaudojimo klaidų, todėl supratome, kad turime siūlyti ne tik priežiūros produktus, bet ir teikti pačios priežiūros paslaugas“, – portalui „Kas vyksta Kaune“ pasakojo vienas iš įmonės „Nanobaltija“ įkūrėjų Mindaugas Puzinauskas.

Kaune atidaromas švaros centras yra pirmasis nanotechnologijas naudojantis centras Lietuvoje. Švaros centras atidaromas bendradarbiaujant su didžiausiu Norvegijos estetikos ir švaros centru.

Norvegai perduoda kauniečiams paslaugų kokybės tobulinimo ir darbuotojų apmokymų patirtį.

Trys pagrindinės taisyklės, kodėl verta išbandyti nanotechnologijomis paremtą automobilio priežiūrą – tai geresnė kokybė, tvaresnis rezultatas ir ilgalaikis efektas. Po automobilio plovimo ir padengimo „NanoWay“ produktais kėbulo paviršius įgauna hidrofobinių savybių, yra apsaugotas nuo smulkių įbrėžimų, neigiamų aplinkos veiksnių.

Švaros centras siūlys platų inovatyvių paslaugų spektrą, tačiau klientai galės rinktis ir plovimą įprastomis medžiagomis. Taip pat žadama taikyti specialias kainas studentams ir senjorams.

Pagerintas salonų priežiūros variantas

Mes galime tik išvalyti automobilio saloną, tačiau galime ir papildomai visus paviršius padengti „NanoWay“ apsaugine danga, kuri apsaugos interjero detales nuo dėvėjimosi ir sumažins apnašų kaupimąsi, todėl jūsų salonas ilgai išliks švarus ir prižiūrėtas.

Paviršių apdorojimas nanotechnologijų produktais galimas nuo įprastų plovimų iki ilgiausių poliravimo procedūrų, kuomet automobilis paliekamas švaros centre ilgiau nei vieną parą.

Įmonės įkūrėjai Dominykas Druskis ir Mindaugas Puzinauskas taip pat atskleidžia, kad „NanoWay” vardas nuo kovo mėnesio bus pardavinėjamas franšizės principu. „Džiugu matyti, kad yra labai daug norinčių naudoti mūsų vardą užsienyje. Šiuo metu daugiau kaip 15 valstybių jau naudoja mūsų prekinį ženklą – parduoda produktus ir teikia paslaugas. Sieksime Lietuvoje vykdyti integruotą veiklą – steigti švaros centrus, savitarną bei integruotas parduotuves, kuriose bus galima įsigyti nanotechnologijų produktų, skirtų ne tik automobilių priežiūrai, bet ir lengvai pritaikomų namų buityje bei kitose srityse“, – sako Dominykas Druskis.

Atidarymo dieną automobilius plaus nemokamai

Į Kauno panašūs inovatyvių švaros centrų projektai jau vystomi Vilniuje ir Klaipėdoje. 2017 metų pirmame pusmetyje numatomas atidarymas Vilniuje, antrame pusmetyje Klaipėdoje.

Ar kada teko matyti kaip vanduo, purvas, kiti nešvarumai stebuklingai neprikimba prie paviršiaus? Nori savo akimis išvysti kaip tai vyksta?

Jau ateinantį antradienį, sausio 17 d., atvyk į „NanoWay“ Kaune adresu: Veiverių g. 61B ir nuo 16 val. iki 19 val. atidarymo proga plauk automobilį nemokamai. Taip pat galėsi dalyvauti žaidimuose, akcijose ir laimėti itin šaunius prizus, apie juos daugiau čia.

Jei tau rūpi gamta, atmink, kad nanotechnologijomis apdorotas paviršius ne tik įgyja išskirtines savybes, bet ir šiame procese naudojami produktai yra draugiški žmogui ir gamtai.

Daugiau apie nanotechnologijas skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA