Prabilo autoįvykio metu perėjoje partrenkta E. Škudžinskienė: aš dar dainuosiu | Kas vyksta Kaune

Prabilo autoįvykio metu perėjoje partrenkta E. Škudžinskienė: aš dar dainuosiu

delfi.lt 2017/01/13 13:07
DELFI nuotr.

Praėjusių metų spalio pabaigoje Kauno Šilainių mikrorajone įvyko skaudi nelaimė. Eismo įvykio metu buvo partrenkta dainininkė Erika Škudžinskienė, daugeliu žinoma kaip Lisauskienė. Praėjus daugiau nei dviem mėnesiams, moteris džiaugiasi vis gerėjančia sveikata ir jau planuoja koncertus.

Iš karto po įvykio moteris buvo išgabenta į gydymo įstaigą, o jos šeima ir draugai tvėrėsi tylos siena. „Jos būklė sunki“, – nedaugžodžiaudami kalbėjo jos artimieji.

Ketvirtadienį kalbinta Erika DELFI tikino, kad jaučias gerai ir jau grįžo į kasdienį gyvenimą. „Buvau ir ligoninėje, ir sanatorijoje, bet dabar viskas jau labai gerai“, – su džiugesiu balse tikino E. Škudžinskienė.

Pasidomėjus, ar moteris jau jaučiasi taip tvirtai, kad net ketina greitu metu grįžti į sceną, ji neslėpė, kad tokių planų yra. „Dar truputėlį laukiu sveikatos pasitaisymo, bet jau atsistojusi ant kojų ir jau planuoju savo darbą toliau daryti“, – kalbėjo pašnekovė.

Autoįvykio metu Eriką partrenkė vaikino vairuojamas automobilis. Dainininkės žiniomis, aplinkybės vis dar tiriamos. „Mano pastangomis viskas dar tęsis. Dar nesu su juo bendravusi, tačiau turiu daug klausimų, kuriuos esu pasiruošusi užduoti. Atsakymus reikia susirinkti, – kalbėjo moteris ir patikino, kad autoįvykio metu automobilį vairavęs vaikinas nepasirodė nei ligoninėje, nei sanatorijoje. – Yra kažkoks parašytas kaltininkas ar ne kaltininkas. Viską reikia sudėlioti į savo vietas. Padariusi pradžią, manau, padarysiu ir pabaigą.“

E. Škudžinskienė pasakojo, kad neskuba niekur kreiptis, tačiau rankų tikrai nenuleis: „Ateitis parodys“. Anot jos, „visi taškai turi būti sudėti ant i“.

„Atėjo laikas pasakyti: „Sveiki sugrįžę į savo vietas“. Ir mane Lietuvai jau reikėtų išgirsti, – ryžtingai kalbėjo po avarijos sunkiai nukentėjusi, tačiau atsigavusi dainininkė, o pokalbio pabaigoje, perdavusi visiems linkėjimų, pridūrė. – Aš dar dainuosiu!“

DELFI primena, kad skaudus įvykis įvyko spalio 25-osios vakarą. Pranešimą apie įvykį Kauno policija gavo 23.22 val. Pranešta, jog Kaune, prie Baltijos g. 11-ojo namo, pėsčiųjų perėjoje automobilis „VW Passat“ kliudė moterį, kurios būklė po avarijos – itin sunki.

Po įvykio moteris buvo išgabenta į Kauno klinikas. Po gydymo ji dar kurį laiką praleido sanatorijoje, kur atgavo jėgas. Šiuo metu Erika stiprėja svavo namuose.

Minėta pėsčiųjų perėja, kurio įvyko nelaimingas eismo įvykis, šiuo metu jau papildomai apšviesta, įrengtos papildomos saugumo priemonės.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA