Knyga apie mafijos našles – skaitomiausia Kaune | Kas vyksta Kaune

Knyga apie mafijos našles – skaitomiausia Kaune

R. Tenio nuotr.

Prieš mėnesį pasirodžiusi naujausia Dailiaus Dargio knyga „Juodosios mafijos našlės“ labiausiai perkama buvo publicisto gimtajame mieste – Kaune.

Šiuo metu Vilniuje gyvenantis knygų autorius kauniečių skaitytojų palaikymo susilaukė dar ir dėl to, kad dauguma jo aprašytų moterų gyveno ar tebegyvena Laikinojoje sostinėje, o jų vyrai mafiozai buvo įtakingi Kauno kriminalinio pasaulio atstovai. Didžiausių Kauno „Pegaso“ ir „Vagos“ knygynų atstovų duomenimis, šiuo metu yra parduota pusė naujausios D. Dargio knygos tiražo.

Portalui „Kas vyksta Kaune“ D. Dargis pasidžiaugė, kad net tris pastarąsias savaites naujausia jo knyga apie mafiją pateko į perkamiausių „Pegaso“ knygynų tinklo dešimtuką. Anot penkias knygas apie organizuotas šalies nusikaltėlių gaujas, mafijos moteris bei pernai knygą apie tamsiausias šalies milijonierių paslaptis išleidusio D. Dargio, „Juodosios mafijos našlės“ susidomėjimą tarp kauniečių pelnė ir dėl to, kad jame pasakojama didžioji dalis ne taip ir seniai – 1993-2015 metų laikotarpiu vykusių kruvinų įvykių Kauno mieste.

„Knygų skaitymui moterys turi daugiau laiko, nei vyrai, o joms tikrai įdomu sužinoti kaip gyvena tos gražuolės, kurios vienaip ar kitaip buvo patekusios į mafijos pasaulio pinkles“, – įsitikinęs D. Dargis.

Jo manymu, knyga papildomo susidomėjimo sulaukė dar ir dėl to, kad prieš pat didžiąsias šventes Kaune, Šilainiuose, buvo nužudytas žymus kovinio sporto veikėjas Remigijus Morkevičius. Jo vaikus auginanti gyvenimo moteris po R. Morkevičiaus mirties pagimdė jo sūnų. „Panašias istorijas aš parašau ir savo paskutinėje knygoje, kurioje vien faktai bei nuomonės ir jokios grožinės literatūros“, – kalbėjo D. Dargis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA