Slidžiuose magistraliniuose keliuose pasipylė avarijos, formuojasi spūstys | Kas vyksta Kaune

Slidžiuose magistraliniuose keliuose pasipylė avarijos, formuojasi spūstys

Kur stovi policija Kaune ir Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ jau pranešė, kad penktadienio vakarą, pradėjus gausiau snigti, kai kurie keliai tapo sunkiai pravažiuojami dėl slidžios kelio dangos ir įvykusių avarijų.

Kauniečiai praneša, kad itin rimta avarija įvyko itin slidžiame „Via Baltica“ kelio ruože Garliava-Marijampolė, kur už Juragių gyvenvietės šalia viaduko nuo kelio nuvažiavo ir grėsmingai sustojo sunkiasvorė transporto priemonė su priekaba.

Eismo dalyviai teigia, kad šiame kelio ruože eismo sąlygos itin sudėtingos, daugelis vairuotojų važiuoja ne didesniu kaip 30 km/h greičiu.

Dar viena avarija įvyko magistralėje Kaunas-Klaipėda, ties Ariogalos miesteliu, kur vilkikas sustojo skersai kelio. Šioje vietoje formuojasi spūstys, eismas vos juda. Avarijos vietą pravažiuoti įmanoma tik kelkraščiu.

Kauniečiai anksčiau informavo, kad slidus ne tik „Via Baltica“ ruožas, bet ir Jurbarko kelias. Itin sudėtinga situacija tarp Raudondvario gyvenvietės ir Kulautuvos.

Šiuo metu Kauno gatvės yra barstomos, tačiau ir tai nepadeda išvengti eismo įvykių. Viena avarija įvykusi Juozapavičiaus prospekte važiuojant Panemunės kryptimi, pranešama apie eismo įvykius Savanorių prospekte, netoli prekybos centro „Savas“ ir Šilainiuose, Baltų prospekte ties Šilainių poliklinika.

Lietuvos automobilių kelių direkcija informuoja, jog penktadienio vakarą pagrindiniai keliai išlieka šlapi, vietomis provėžoti, didžiojoje Lietuvos dalyje jie yra valomi ir barstomi. Keliai, jungiantys nedideles gyvenvietes, provėžoti, vietomis padengti privažinėtu ar šlapiu sniegu, slidūs.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA