Birštono gyventojams – specialios nuolaidos su „Birštoniečio kortele“ | Kas vyksta Kaune

Birštono gyventojams – specialios nuolaidos su „Birštoniečio kortele“

Birštono savivaldybės nuotr.

Nuo sausio 1 d. Birštono kurorte veikia „Birštoniečio kortelė“, su kuria miesto gyventojai turi galimybę gauti nuolaidas Birštono paslaugų įmonėse, sanatorijose, restoranuose ir kavinėse. Nuo kovo 1 d. nuolaidos bus administruojamos taikant globalią internetinę platformą.

Kortelės tikslas – paskatinti Birštone gyvenančius, čia gyvenamą vietą deklaravusius, žmones dažniau naudotis kurorte teikiamomis paslaugomis, pirmiems išbandyti naujoves, apsilankyti maitinimo, skirtingų paslaugų įmonėse.

Kaip teigia Birštono merė Nijolė Dirginčienė, ne visi miestelio gyventojai sau gali leisti pramogauti kurortinėmis kainomis. Ne paslaptis, kad, esant dideliems turistų srautams, kai kuriose verslo įstaigose kainos yra didesnės nei kituose miestuose. Norėtųsi, kad kurorto gyventojai kiek pigiau galėtų pasilepinti ir dažniau apsilankyti sanatorijose, išbandyti procedūras, skanauti desertus ar pakviesti savo artimuosius į specialiai jiems suorganizuotą renginį. Todėl ir kilo mintis sukurti „Birštoniečio kortelę“, kuri suteiktų specialias nuolaidas vietiniams gyventojams.

Kortelės turėtojams nuolaidos galės būti teikiamos bei administruojamos ir naudojant globalią internetinę platformą (svetainę su mobiliąja programėle), apie kurios veikimą gyventojai bus informuojami papildomai.

Žiniasklaidoje išgirdę apie Birštono savivaldybės iniciatyvą, novatoriška idėja susidomėjo „Spotace“ globalios platformos kūrėjai. Įmonė pasiūlė modernizuoti tradicinę popierinę nuolaidų kortelę. Pasiūlyta platforma gerokai išplės kortelės funkcijas bei naudą ir Birštono verslininkams, ir gyventojams.

„Spotace“ kuriame kaip globalią platformą, kuri vartotojams (gyventojams) įvairiose šalyse padės mobiliajame įrenginyje ar kompiuteryje surasti jų poreikius labiausiai tenkinančias pramogas, paslaugas bei nuolaidas joms. „Spotace“ kuria vertę ir verslui – jis gaus galimybę savo pasiūlymus potencialiems klientams skelbti bet kuriuo laiku, matyti įvairią naudingą statistiką apie pasiūlymų panaudojimą, bet kurią sekundę koreguoti pasiūlymus“, – teigia „Spotace“ vadovas Andrius Kaziukonis.

„Spotace“ platformos infrastruktūra ir galimybės leidžia sukurti ir uždaras tokių nuolaidų sistemas. To pavyzdys – Birštono savivaldybės nuo sausio gyventojams išduodama popierinė „Birštoniečio kortelė“.

„Spotace“ šią kortelę nuo kovo mėnesio perkelia į virtualią erdvę, t. y. minėtomis platformos naudomis galės naudotis visi Birštono savivaldybės verslininkai ir gyventojai. Išloš ir savivaldybė, nes jai nereikės administruoti kortelės naudotojų ir paslaugų teikėjų – verslas savarankiškai bet kada galės teikti nuolaidas ir apie jas tą pačią sekundę informuoti birštoniečius.

Informacija apie nuolaidas bus skelbiama įstaigų, įmonių, teikiančių nuolaidas, interneto svetainėse, Birštono savivaldybės interneto svetainėje www.birstonas.lt, socialinio tinklo „Facebook“ „Birštono kurortas“ puslapyje.

Įmonės, šiai dienai dalyvaujančios projekte, teikiančios nuolaidą „Birštoniečio kortelės“ turėtojams: „Audenis“, „Banginuko vaišės“, „Birštono optika“, „Centro SPA“, „Čiulba Ulba“, „Dviračiai Birštone“, „Eglės“ sanatorija, „Euro Fun“, „Mažoji Italija“, „Odontologijos klinika“, „Ostina“, „Royal Spa Residence“, „Rūbų spinta“, Sanatorija „Versmė“, „Skonių svetainė“, „Sušinė“, „Tulpės“ sanatorija, „Vytautas Mineral SPA“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA