Nepilnametis su „Citroen“ rėžėsi į vilkiką: eismas uždarytas | Kas vyksta Kaune

Nepilnametis su „Citroen“ rėžėsi į vilkiką: eismas uždarytas

„Kas vyksta Kaune“ nuotr.

Trečiadienį priešpiet gautas pranešimas apie didelę avariją netoli Rokų. Pranešta, kad Plytinės g., kaktomuša susidūrė vilkikas ir „Citroen Xsara“. Pirminiais duomenimis, nukentėjo lengvojo automobilio vairuotojas.

Policijos pareigūnai dirba įvykio vietoje, aiškinasi aplinkybes, šiuo metu eismas keliu uždarytas. Planuojama, kad jis vėl bus atnaujintas, kai bus pašalinti visi avarijos padariniai.

Avarijos metu smūgio būta stipraus, vairuotoją teko iš automobilio nuolaužų vaduoti ugniagesiams. Kartu važiavęs keleivis iš automobilio išsiropštė pats, tačiau pareigūnų nelaukė.

Kaip praneša policija, vilkiko vairuotojas (gimęs 1958 m.) vairavo blaivus.

Paaiškėjo, kad lengvąjį automobilį vairavo septyniolikos metų vaikinas, net neturintis teisės sėsti prie vairo. Lengvąjį automobilį vairavęs nepilnametis (gimęs 1999 m.) dėl patirtų sužalojimų pristatytas į gydymo įstaigą.

Kaip DELFI avarijos vietoje sakė vilkiko vairuotojas, keleivis pabėgo. Anot jo, „Citroen“ atlėkė dideliu greičiu, matyt, vairuotojas nesuvaldė automobilio. Po avarijos iš automobilio išlipęs keleivis ėmė spjaudytis krauju. Vilkiko vairuotojas pasakojo, kad spėjo tik paklausti, kaip vyras jaučiasi, tas atsakęs gerai, o po akimirkos jau buvo dingęs.

Šioje vietoje, kur įvyko avarija, vairuotojai turėtų būti itin atidūs. Kelio vingyje neretai vairuotojai, įveikdami posūkį, išvažiuoja į priešpriešinio eismo juostą. Šioje kelio atkarpoje kelias nėra pažymėtas skiriamosiomis juostomis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA