Automobilis buvo lyg nevaldomas: kelionę baigė atsitrenkęs į daugiabutį (atnaujinta) | Kas vyksta Kaune

Automobilis buvo lyg nevaldomas: kelionę baigė atsitrenkęs į daugiabutį (atnaujinta)

R. Tenio nuotr.

Pirmadienį Bendrajame pagalbos centre bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Pramonės prospekte į gyvenamąjį namą įvažiavo automobilis.

Pasak pranešimo, 13:14 val. įvykusios avarijos metu automobilyje liko žmogus, jo išvaduoti į įvykio vietą išsiųsti ugniagesiai gelbėtojai.

Kaip teigia eismo įvykio liudininkas, susiekęs su portalu „Kas vyksta Kaune“, „Volkswagen Passat“ automobilis perskrido kelio bortelį ir dideliu greičiu trenkėsi į Taikos prospekte stovinčio namo sieną, pakeliui vos nekliudydamas jo kelyje augančio medžio. Nuotraukos po avarijos byloja, kad automobilis prieš atsitrenkdamas į medį galėjo sukelti kelis eismo įvykius, taip pat sudaryta ne vieną pavojingą situaciją įvažiuojant į itin judrią Taikos ir Pramonės prospektų žiedinę sankryžą.

[susije_video kurie=””]

Neatmetama versija, jog vairuotojas prarado sąmonę ir automobilis tapo nekontroliuojamas.

Kaip informacija socialiniuose tinkluose dalinasi kauniečiai, „VW Passat“ prieš atsitrenkdamas į namo sieną sukėlė dar 2 eismo įvykius – prie „Statoil“ degalinės atsitrenkė į troleibusą, o žiedinėje sankryžoje kliudė dar vieną automobilį. Vairuotojas žiedinę sankryžą įveikė ne važiuojamąja kelio danga, tai liudija sniege likusios padangų žymės.

Padangų žymės žiedinėje sankryžoje

Pirminiais duomenimis, vairuotojas galėjo būti neblaivus.

Tikslias eismo įvykio aplinkybes narplioja Kauno kelių policijos pareigūnai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA