Ugniagesiai vyko į itin žiemišką iškvietimą | Kas vyksta Kaune

Ugniagesiai vyko į itin žiemišką iškvietimą

Archyvo nuotr.

Užklupus šalčiams nelaimės tyko ne tik ore dėl pavojaus sušalti, ar ant žemės, kur susiformuoja ledas, bet ir ore – ugniagesiai gelbėtojai jau gauna iškvietimų su prašymais numušti didelius varveklius.

Penktadienio vakarą kauniečiai pastebėjo po Varnių tiltu dirbančius ugniagesius gelbėtojus, kurie būtent varvekliais ir rūpinosi. Kaip informavo ugniagesių gelbėtojų budintis, iš pilietiško kauniečio buvo gautas iškvietimas apie virš važiuojamosios kelio dalies susidariusius ir galimai pavojų keliančius varveklius.

Atvykus į nurodytą vietą, iš tiesų buvo pastebėti varvekliai. Tiesa, dalies jų ugniagesiams gelbėtojams savo jėgomis numušti nepavyko, mat varvekliai buvo prie pat troleibusų laidų. Dėl šios priežasties į pagalbą buvo pasitelkta pagalba iš atsakingos įmonės darbuotojų ir visi pavojų kėlę varvekliai numušti ant žemės.

Ugniagesių gelbėtojų teigimu, tokio pobūdžio pranešimas paspaudus šaltukui – ne pirmas.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ primena, jog lauke tvyrant stipriam šalčiui reikia saugoti ne tik save, bet ir kitus – nelikti abejingiems pamačius nakvynės neturinčius asmenis, nepamiršti paukščių ar kitų gyvūnų, kuriems be žmogaus pagalbos šaltis gali būti pražūtingas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA